Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Kolbász- és hurkatöltő verseny

 

Kolbász- és hurkatöltő verseny 
2018. március 3. 

Tervezett program: 

2018. március 3. 

Kolbász és hurkatöltő verseny 
10.00  A szervezők által kijelölt helyszín elfoglalása 

11.00 Csapatok felvonulása, bemutatkozása és az alapanyagok átadása 

12.00 Verseny kezdete 

14.00 Sütés kezdete és zsűrizés

14.30  Nótár Mary műsora 

16.00 Eredményhirdetés 

18.30-03.00 Disznótoros Bál 
Báli svédasztalos vacsora menü: 
sültkolbász, véres hurka, májas hurka, böllér pecsenye, sült máj, hagymás törtburgonya, párolt káposzta, savanyú uborka, pogácsa, almás rétes, túrós rétes 
Helyszín: Központi Étterem 

24.00 Éjféli menü töltött káposzta 

2018. március 4. 

7.45-9.00 Reggeli 
11.00-ig   Távozás 

Árak: 
Fürdőszobás szoba félpanziós ellátással, programköltséggel: 
Felnőtt: 10 481 Ft/fő 
Gyerek: 6 289 Ft/fő 

Lakosztály félpanziós ellátással, programköltséggel: 
Felnőtt: 11 307 Ft/fő 
Gyerek: 6 784 Ft/fő 

A programköltség tartalmazza: Nótár Mary műsorának meghallgatását, a nap folyamán egy-egy alkalommal pálinka, forralt bor, tea, zsíros kenyér lilahagymával való fogyasztását és a disznótoros vacsora és bál költségeit. 

Kolbász és hurkatöltő verseny nevezési díj: 6 500,-Ft/csapat 
Bál költségei (szállásfoglalás nélkül) : 5 000,-Ft/fő   

A kolbász és hurkatöltő verseny nevezési feltételei: 
A versenyre 3-5 fős csapatok jelentkezhetnek. 
Nevezési díj: 6 500,-Ft/csapat 
Az MH RKKK biztosítja az alábbi alapanyagokat és eszközöket: 
Kolbásztöltés: sertés darált hús (3,2 kg), fűszerek: só, bors, paprika, kömény, fokhagyma, sertésbél.   
Hurka töltés: főtt darált hús (3,6 kg), főtt rizs, vöröshagyma, fűszerek: só, bors, paprika, majoránna, fokhagyma, sertésbél.   
Asztal, padok és tepsi. 
 
A versenyre jelentkező csapatoknak kell biztosítaniuk: speciális fűszereket és hozzávalókat, töltőt, késeket, keverő edényt, valamint a tálaláshoz szükséges eszközöket és anyagokat. 
A csapatoknak csapatnévvel, továbbá indulóval (maximum 3 perc) és bemutatkozással kell készülniük, melyet a verseny kezdete előtt mutatnak be. 
Az értékelés során a zsűri pontozza: 
• a csapatok bevonulását és bemutatkozását és az indulót 
• az elkészült étel ízét, 
• valamint a tálalás módját. 
A versenyre benevezhető ételek elkészítése kizárólag a helyszínen történhet. 

Jelentkezés kizárólag írásban az mhrkkk.rendezveny@mil.hu 
Program információ: HM 02 32 1225, 88/543-032 

Jelentkezési határidő: 2018. február 23. 

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket! 

A programváltozás jogát fenntartjuk!


Kapcsolódó állományok

Aktuális hírek
"Menjen a tél, jöjjön a tavasz!"Felvarrók, emlékek…A magyar kultúra napját ünnepelték BalatonakarattyánFőhajtás a hősök előttÁlláshirdetés
Aktuális rendezvényeink
Kolbász- és hurkatöltő versenyHosszú Hétvége a Honvéd ÜdülőbenHúsvéti hétvége
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Turnusváltás_2018
Adatlap.pdf
Turnusváltás_2017
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu