Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Összhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam - Nemzetközi hét 11.12-18.

Idén is a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központot választotta az Összhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam, rendezvényének helyszínéül.  Az eseményen magyar és külföldi vendégek is részt vettek.  A programsorozatot egy díszvacsorával nyitották meg, 11.11-én vasárnap. Az előadásokat a magyar és nemzetközi altisztek tartották, ahol a saját tapasztalataikat osztották meg egymással. Az egy hetes rendezvény előadásai a Kultúr Központban található mozi teremben zajlottak. Az első nap, 11.12-én hétfőn, esti programként hússütést rendeztek a Központi Étterem előtti területen. Ezen az összejövetelen kötetlenül osztották meg egymással gondolataikat. A rendezvényt 11.17-én a VI. Honvéd Altiszti Gálaesttel zárták le, melynek házigazdája Kriston István főtörzszászlós volt. Ezen az estén Korom Ferenc altábornagy a Honvéd Vezérkar főnöke egy videóüzenetben üdvözölte a gálaest résztvevőit. A nemzetközi hét nagyon jó hangulatban zajlott le, minden résztvevő jól érezte magát a rendezvényen.


Aktuális hírek
Összhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam - Nemzetközi hét 11.12-18.VI. Vadászpilóta TalálkozóÁlláshirdetés!NATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésrőlFőszezoni munkalehetőségÁlláshirdetés
Aktuális rendezvényeink
Szilveszter a Honvéd ÜdülőbenKarácsony a Honvéd Üdülőben
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Turnusváltás_2018
Adatlap.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu