Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés
"Mesés" katonazenekari koncert a Balatonon
"Mesés" koncerttel kápráztatta el a közönséget kedden este a Kaposvár Helyőrségi Zenekar Balatonakarattyán, az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban. A gyermekek feladata a mesezenék felismerése volt, a felnőtteknek pedig a 70-es, 80-as évek disco slágereit kellett beazonosítaniuk.

Major András őrnagy rendszeresen bevonja a nézőket is a katonazenekari koncertekbe. Nem volt ez másként a kedd esti balatoni előadáson sem. Először a gyermekek kaptak feladatot: ki kellett találniuk, milyen mesék zenéit játszotta a zenekar. Szerencsére Süsüt és Vízipókot még a mai gyermekek is ismerik, hiszen a megfejtésre sokan jelentkeztek. A több mint harminc éve bemutatott Macskafogó érzelmes betétdala, mellyel Lusta Dick is elkápráztatta közönségét, szintén ismerősen csengett még a fiatalok körében is. A filmzenéknél maradva megidézték a Csillagok háborújából a mestert és padavanját, és színre lépett a rózsaszín párduc is. A felnőttek feladata a 70-es, 80-as évek disco slágereinek felismerése volt, majd a 90-es évek elején kikötve a zenészek megmutatták, hogyan lehet techno zenét játszani katonazenekari módra. A fergeteges hangulatú koncertet több mint kétszázötven vendég tapsolta meg a Honvéd Üdülőben.

Aktuális hírek
Egy évszázad fordulatos történeteMiniszterek találkoztak BalatonakarattyánA sport híd a nemzetek közöttSzellemes hétvége a Balatonnál„Emlékezzünk a szabadság keddjére”Álláshirdetés Jól vették az akadályt - Cross Run KaposváronSör és csülök fesztiválKatonás művészetTeljesítették a követelményeketHúsz év múlva - Anconai szerelmesek 2.Oláh Gergő adott koncertet a Honvéd Üdülőben Kupát nyertek az üdülő vendégeiAfrodiziákum torta, lézer show, tűzijátékAugusztus 20. alkalmából megtartott ünnepi állománygyűlésPrevenció a strandonInteraktív koncertA három testőr AfrikábanKatonazenekari koncertKatonazene minden korosztálynakStrandszezonJazz, rock and roll és latin dallamokGyerektábor életképekSzerelem, slágerek, happy endFérfiasságból elsőkForgószárnyas bemutató a Balaton felettNyári gyerektáborok a Honvéd ÜdülőbenCsaládi horgászversenyTájékoztató napi pihenés igénybevételéről
Aktuális rendezvényeink
Karácsony BalatonakarattyánTudomány Hónapja előadás - 100 éves a Honvéd ÜdülőSzilveszter 2017Adventi hétvége - december 08-10.
Csomagajánlatok
Karácsony BalatonakarattyánSzilveszter 2017Adventi hétvége - december 08-10.
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Adatlap.pdf
Turnusváltás_2017
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu