Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Nyári gyerektáborok a Honvéd Üdülőben
Tájékoztató 

Nyári gyermektábor 

A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ (a továbbiakban: MH RKKK), a Magyar Honvédség Szociálpolitikai Közalapítvány (a továbbiakban: Közalapítvány) anyagi támogatásával nyári gyermektáborokat szervez. A gyermektáborok turnusai pénteki nappal kezdődnek és a következő pénteki napon érnek véget. A táborokba 50 fő 8-12 éves gyermeket várunk. A gyermekek részére ötszöri étkezést, szállást és gazdag program kínálatot biztosítunk. A gyermekek – tábor helyszínére történő - szállítása egyénileg történik. 

A táborok helyszíne: 
MH RKKK, 8172 - Balatonakarattya, Tompa M.u.1.

Táborozási turnusok: 
I. június 23 - június 30.
II. június 30 - július 7.
III. július 7 - július 14.
IV. július 14 - július 21.
V. július 21 - július 28.
VI. július 28 - augusztus 4.
VII. augusztus 4 - augusztus 11.
VIII. augusztus 11 - augusztus 18.
IX. augusztus 18 - augusztus 25.

A táborozásra jogosultak: 
Magyar Honvédség személyi állománya és a Magyar Honvédség szociális gondoskodási körébe tartozó szociálisan rászoruló igényjogosult családok 8-12 év közötti gyermekei, árvái és félárvái, unokái. 

A támogatás: 
A Közalapítvány a táborozás költségeihez nettó 45 000,-Ft/fő/turnus támogatást nyújt, a személyi állomány, valamint az MH szociális gondoskodási körébe tartozó hátrányos, vagy súlyos élethelyzetű családok gyermekei, árvái, félárvái (a támogatás unokákra nem terjed ki) részére. 
A Közalapítvány Alapító Okirata alapján a kuratórium dönt a jogosult szülők gyermekeinek üdülési támogatásáról. A támogatásra az igényt minden szülő, jövedelemtől függetlenül nyújtsa be a Közalapítvány részére. A Kuratórium döntéséről a támogatást kérők tájékoztatást kapnak. 
A Közalapítvány a gyermektáborba jelentkező részére tárgyévben csak egy alkalommal, egy turnusra biztosít támogatást. 
A támogatás feltételeiről a Közalapítvány ad tájékoztatást az alábbi elérhetőségeken: 
HM: 02-222095; fax: 02-222090
Városi: 06-1-4741594; fax: 06-1-4741595
email: titkarsag01@hka.hu Honlap: www.hka.hu
Levelezési cím: 1885. Budapest, Pf. 25.

A táborozás költsége:
A tábor költsége (bruttó) 57 150,-Ft/fő/turnus
Közalapítványi támogatás (nettó) 45 000,-Ft/fő/turnus
Szülők által fizetendő térítés (bruttó) 12 150,-Ft/fő/turnus

A jelentkezés határideje: 
2017. május 23. 
A jelentkezések a beérkezés sorrendjében kerülnek feldolgozásra. 
A kiválasztott turnus telítettsége esetén – egyeztetést követően és igény esetén – a gyermeket más, szabad turnusba irányítjuk. 
A jelentkezők részére programot és tájékoztatót küldünk. 

A jelentkezés módja: 
A szabályosan kitöltött üdültetési adatlapot és a támogatást igénylő nyomtatványt a meghirdetést követően a rekreációs felelősnek kell átadni, aki az üdültetési adatlapot az MH RKKK, a támogatási igényt a Közalapítvány részére 2017. május 23-ig megküldi. 
Az MH szociális gondoskodási körében lévők esetében az adatlapot és a támogatás igénylő nyomtatványt az MH Kiképzési és Központi Nyilvántartó Parancsnokság területileg illetékes irodáin keresztül kell az MH RKKK és a Közalapítvány részére eljuttatni fenti időpontig. 
A támogatást igénylő nyomtatvány letölthető a Közalapítvány (http://hka.hu/) és az MH RKKK (www.honvedudulo.hu) honlapjáról. 
A gyermek törvényes képviselője/ szülője a táborozást megelőző négy napon belül kiállított egészségügyi nyilatkozattal köteles igazolni a táborozásban részt vevő gyermek megfelelő egészségi állapotát a táborozás megkezdése előtt. 
Legkésőbb a tábor megkezdéséig kell átadni az MH RKKK képviselője részére az alábbi dokumentumokat: 
- Hozzájáruló nyilatkozat (kép- és hangfelvétel készítéséhez, nyilvánossághoz történő közvetítéséhez)
- Táborozási szabályzat tudomásulvétele
- Egészségügyi nyilatkozat

Elérhetőségek:
E-mail: mhrkkk.rendezveny@mil.hu,  
Fax: 02 32 1160, 88 543 041 HM: 02 32 1226
Kapcsolódó állományok

Aktuális hírek
VI. Vadászpilóta TalálkozóÁlláshirdetés!NATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésrőlFőszezoni munkalehetőségÁlláshirdetés
Aktuális rendezvényeink
Szilveszter a Honvéd ÜdülőbenKarácsony a Honvéd Üdülőben
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Turnusváltás_2018
Adatlap.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu