Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Szerelem, slágerek, happy end
Langyos nyári estékhez illő könnyed, vidám darabot láthatott a Honvéd Üdülő közönsége június 22-én, csütörtökön este a Kultúr Központ teraszán. Az Anconai szerelemesek fordulatos története a Magyarock Dalszínház művészeinek előadásában elevenedett meg a Balaton-parton.
Az Anconai szerelmesek ősbemutatója 1997. május 11-én volt a Radnóti Színházban. Valló Péter ötletéből a librettót Vajda Katalin, a dalszövegeket Fábri Péter írta. A darab az eltelt húsz évben igazi sikerszériát futott be az ország színházaiban. Nem véletlenül, hiszen a könnyed zenés vígjáték a vérbő reneszánsz komédiák legjobb hagyományait folytatja. Az események helyszíne Ancona, a kedves olasz városka, a hetvenes években. Itt él az eladósorba került lányát egyedül nevelő korosodó amaroso, Don Tomao, könnyűvérű szobalányával, szomszédjában egy magányos panziósnővel és a saját ristorante után vágyódó kávézótulajdonossal. Az addig nyugalmasnak tűnő életüket egy szegény vándormuzsikus, egy életunt milliomos, egy szentéletű bölcs, és egy tűzrőlpattant magyar lány kavarja fel. 
Az Anconai szerelmesek különlegessége nem csupán a nagyszerű karakterekben és a fordulatos cselekményben rejlik, hanem a 70-es évek legjobb olasz slágereit felvonultató zenei anyagban is, mint a Felicita, Una lacrima sul viso, L'ascate mi cantare, Tu, soltanto tu, a Quando, quando, a Ciao, ciao bambina, a Ché sará, vagy a Volare. A nagy sikerű darabot a komáromi Magyarock Dalszínház előadásában láthatták a vendégek az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban.

Aktuális hírek
VI. Vadászpilóta TalálkozóÁlláshirdetés!NATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésrőlFőszezoni munkalehetőségÁlláshirdetés
Aktuális rendezvényeink
Reneszánsz hétvége
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Turnusváltás_2018
Adatlap.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu