Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Kupát nyertek az üdülő vendégei
Lassan hagyomány, hogy a Fair Play Football Roadshow egyik állomása Balatonakarattya, az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ (MH RKKK). A különleges szabályok között megrendezett foci tornán augusztus 19-én, szombaton öt csapat lépett pályára - természetesen katonák is. 


A szervező Oltalom SE évek óta a nevelés innovatív eszközeként használja a sportot. Eddig több mint ezer, hátrányból induló embernek adtak lehetőséget arra, hogy a rendszeres és ingyenes edzéseken fizikailag és szellemileg is kihozzák magukból a legtöbbet. A Roadshow-t évente 8+1 helyszínen rendezik meg. A bajnokságokon a játékosok a legkülönbözőbb társadalmi csoportokat képviselik: hátrányos helyzetű fiatalok, katonák, rendőrök, helyi sportegyesületek és civil szervezetek lépnek egy pályára a társadalmi feszültségek csökkentéséért. A csapatok bíró és síp nélkül, képzett mediátorok bevonásával kapnak lehetőséget a szabályok alakítására és a közösen hozott döntések, közös felelősség vállalására. A szervezők célja, hogy az egyes társadalmi csoportok az esélyegyenlőség, a tolerancia, a párbeszéd, a biztonságos sport népszerűsítése jegyében, egy mindenki által kedvelt terepen, a futballpályán, a fair play foci különleges szabályainak segítségével kezdjenek párbeszédet, alakítsanak ki pozitív emberi kapcsolatokat. A balatonakarattyai fair play gálán öt csapat indult: a Katonák, az Oltalom SE, a Balatonkenese Sport Club, az MH RKKK és a vendégek csapata. A kupát az üdülő vendégeiből összeállt csapat nyerte. Az első helyen a Katonák végeztek, 2. helyen az Oltalom SE, a 3. a Balatonkenese Sport Club, 4. pedig az MH RKKK lett. A díjakat Piros Ottó ezredes, az alakulat parancsnoka adta át a résztvevőknek.

Aktuális hírek
Tájékoztató (Intézménylátogatás, vízijármű használat)Ünnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben Beléptetés szabályainak változása 2019. szeptember 1-tőlHelloPay kártya beváltásBeléptetés szabályainak változása 2019. június 17-tőlTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu