Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Kupát nyertek az üdülő vendégei
Lassan hagyomány, hogy a Fair Play Football Roadshow egyik állomása Balatonakarattya, az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ (MH RKKK). A különleges szabályok között megrendezett foci tornán augusztus 19-én, szombaton öt csapat lépett pályára - természetesen katonák is. 


A szervező Oltalom SE évek óta a nevelés innovatív eszközeként használja a sportot. Eddig több mint ezer, hátrányból induló embernek adtak lehetőséget arra, hogy a rendszeres és ingyenes edzéseken fizikailag és szellemileg is kihozzák magukból a legtöbbet. A Roadshow-t évente 8+1 helyszínen rendezik meg. A bajnokságokon a játékosok a legkülönbözőbb társadalmi csoportokat képviselik: hátrányos helyzetű fiatalok, katonák, rendőrök, helyi sportegyesületek és civil szervezetek lépnek egy pályára a társadalmi feszültségek csökkentéséért. A csapatok bíró és síp nélkül, képzett mediátorok bevonásával kapnak lehetőséget a szabályok alakítására és a közösen hozott döntések, közös felelősség vállalására. A szervezők célja, hogy az egyes társadalmi csoportok az esélyegyenlőség, a tolerancia, a párbeszéd, a biztonságos sport népszerűsítése jegyében, egy mindenki által kedvelt terepen, a futballpályán, a fair play foci különleges szabályainak segítségével kezdjenek párbeszédet, alakítsanak ki pozitív emberi kapcsolatokat. A balatonakarattyai fair play gálán öt csapat indult: a Katonák, az Oltalom SE, a Balatonkenese Sport Club, az MH RKKK és a vendégek csapata. A kupát az üdülő vendégeiből összeállt csapat nyerte. Az első helyen a Katonák végeztek, 2. helyen az Oltalom SE, a 3. a Balatonkenese Sport Club, 4. pedig az MH RKKK lett. A díjakat Piros Ottó ezredes, az alakulat parancsnoka adta át a résztvevőknek.

Aktuális hírek
VI. Vadászpilóta TalálkozóÁlláshirdetés!NATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésrőlFőszezoni munkalehetőségÁlláshirdetés
Aktuális rendezvényeink
Reneszánsz hétvége
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Turnusváltás_2018
Adatlap.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu