Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Kupát nyertek az üdülő vendégei
Lassan hagyomány, hogy a Fair Play Football Roadshow egyik állomása Balatonakarattya, az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ (MH RKKK). A különleges szabályok között megrendezett foci tornán augusztus 19-én, szombaton öt csapat lépett pályára - természetesen katonák is. 


A szervező Oltalom SE évek óta a nevelés innovatív eszközeként használja a sportot. Eddig több mint ezer, hátrányból induló embernek adtak lehetőséget arra, hogy a rendszeres és ingyenes edzéseken fizikailag és szellemileg is kihozzák magukból a legtöbbet. A Roadshow-t évente 8+1 helyszínen rendezik meg. A bajnokságokon a játékosok a legkülönbözőbb társadalmi csoportokat képviselik: hátrányos helyzetű fiatalok, katonák, rendőrök, helyi sportegyesületek és civil szervezetek lépnek egy pályára a társadalmi feszültségek csökkentéséért. A csapatok bíró és síp nélkül, képzett mediátorok bevonásával kapnak lehetőséget a szabályok alakítására és a közösen hozott döntések, közös felelősség vállalására. A szervezők célja, hogy az egyes társadalmi csoportok az esélyegyenlőség, a tolerancia, a párbeszéd, a biztonságos sport népszerűsítése jegyében, egy mindenki által kedvelt terepen, a futballpályán, a fair play foci különleges szabályainak segítségével kezdjenek párbeszédet, alakítsanak ki pozitív emberi kapcsolatokat. A balatonakarattyai fair play gálán öt csapat indult: a Katonák, az Oltalom SE, a Balatonkenese Sport Club, az MH RKKK és a vendégek csapata. A kupát az üdülő vendégeiből összeállt csapat nyerte. Az első helyen a Katonák végeztek, 2. helyen az Oltalom SE, a 3. a Balatonkenese Sport Club, 4. pedig az MH RKKK lett. A díjakat Piros Ottó ezredes, az alakulat parancsnoka adta át a résztvevőknek.

Aktuális hírek
Gyermektábor 2020. V. turnus Álláshirdetés Gyermektábor 2020. IV. turnusGyermektábor 2020. III. turnus Gyermektábor 2020. II. turnusGyermektábor 2020. I. turnusBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben HelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Kiállítás /A haza szolgálatában - szabadságunk védelmében/ Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Letölthető dokumentumok
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Bemutatkozás
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu