Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Húsz év múlva - Anconai szerelmesek 2.
Az Anconai szerelemesek fordulatos történetével június végén ismerkedhetett meg az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ közönsége. Az élet azonban nem áll meg: augusztus 24-én, csütörtökön az is kiderült, mi történt az egykori szerelmesekkel, és persze már az új generációval - húsz évvel később, a balatoni SZOT-üdülőben.
Júniusban az anconai főtéren hagytuk Don Tomaot, könnyűvérű szobalányát, dadogó leánykáját, a saját ristorante után vágyódó kávézótulajdonost és a mindent felbolygató magyar lányt. A darab végére mindenki szerelembe esett és párra lelt. A történet húsz év múlva, a 80-as években, immár Magyarországon folytatódik egy balatoni SZOT-üdülőben, melyet az első történet szálát alaposan összekuszáló Viktória sokat emlegetett édesanyja, Zsuzsanna üzemeltet Békés elvtárssal. Ide érkezik nyaralni Don Tomao lányaival és vejeivel, valamint a két unokával: Francescával és Ginevrával. Az új generáció természetesen már megérkezésekor fenekestül felforgatja Békés elvtárs két fiának lelkivilágát. A happy end, az örökzöld slágerek és a fergeteges hangulat most sem hiányzott; felcsendült többek között a Rasputin, One Way Ticket, Words, Hafanana, Dschinghis Khan, I Like Chopin, The Power of Love, Yes, Sir, I Can Boogie, Give Me Your Heart Tonight és a Kung Fu Fighting. A romantikus történet folytatását a Magyarock Dalszínház előadásában láthatta a Honvéd Üdülő közönsége.

Aktuális hírek
VI. Vadászpilóta TalálkozóÁlláshirdetés!NATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésrőlFőszezoni munkalehetőségÁlláshirdetés
Aktuális rendezvényeink
Reneszánsz hétvége
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Turnusváltás_2018
Adatlap.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu