Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Szellemes hétvége a Balatonnál
Varázslók bálja, éjszakai bátorságpróba, solymász- és hüllőbemutató, tökfaragó verseny. Többek között ezekkel várták a kikapcsolódni vágyókat október 27-29. között Balatonakarattyán, az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban.
Csak kevesen láthatták még olyan félelmetesnek és sejtelmesnek a Honvéd Üdülő gyönyörű parkját, mint pénteken a Balatonakarattyán megrendezett Halloween hétvége éjszakai bátorságpróbáján. A vendégeknek fáklyákkal megvilágított úton kellett végighaladniuk a parkon, ahol „szellemes” kihívások várták őket. Szombaton délelőtt már kevésbé ijesztő, de annál vidámabb programmal készültek a szervezők: tökfaragó versenyt rendeztek a Kultúr Központ teraszán. Kicsik és nagyon egyaránt beneveztek; volt, aki a hagyományosabb, kés-kanál módszert választotta, de voltak, akik profi szerszámokkal, fúrógépekkel felszerelkezve érkeztek. Aki hamar megalkotta töklámpását, kézműves foglalkozás várta a lovagteremben. A GAVIK csapata ámulatra méltó, aprólékos munkával egy impozáns méretű tökhajót faragott, s ezzel el is nyerte a legjobbnak járó elismerést. Délután a legkisebbeket az esti bálra készülve arcfestés várta, a hüllőbemutató keretében pedig láthattak többek között csíkos földisiklót, gekkót, tüskésfarkú varánuszt, királypitont, madárpókot, és a bátrabbak még kígyót is vehettek a nyakukba. Azonban nemcsak hüllők érkeztek a Honvéd Üdülőbe, hanem a solymászbemutató keretében szófogadó – és kevésbé szófogadó madarak is. Ödön, a héja és Sárika, a keselyű például a bemutató helyett inkább a Hotel Aranyhíd környéke iránt mutatott érdeklődést, ám a szelíd, simogatható baglyok azonnal a közönség kedvencei lettek. A rendezvény fő programja a szombati esti Varázslók bálja volt az elmaradhatatlan jelmezversennyel. Az est sztárvendége Szandi volt, aki fergeteges hangulatot varázsolt az étteremben.

Aktuális hírek
Jó úton jár a Honvéd Üdülő!Koszorúzás a balatonkenesei Kossuth szobornálÜnnepi állománygyűlésen emlékeztek meg az 1848-49-es eseményekről a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia KözpontjábanNőnapi köszöntő a Honvéd ÜdülőbenTavasz, gasztronómia, magyar ízek - Kolbász és hurkatöltő bajnokság Balatonakarattyán"CISM Day Run- Futás a békéért" rendezvényhez csatlakozott a Honvéd Üdülő állományaFarsangi mulatságok a Honvéd ÜdülőbenÁllománygyűlés a Magyar Kultúra Napja tiszteletéreKoszorúzás a doni hősök emlékéreTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánÉvzáró állománygyűlésÖsszhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam - Nemzetközi hét 11.12-18.VI. Vadászpilóta TalálkozóNATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről
Aktuális rendezvényeink
Gyereknap a Honvéd ÜdülőbenNyári Szezonnyitó a Honvéd ÜdülőbenPünkösdi hétvége a Honvéd ÜdülőbenGyermek táborok 2019.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Turnus tábla 2019.pdf
Adatlap.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu