Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Szellemes hétvége a Balatonnál
Varázslók bálja, éjszakai bátorságpróba, solymász- és hüllőbemutató, tökfaragó verseny. Többek között ezekkel várták a kikapcsolódni vágyókat október 27-29. között Balatonakarattyán, az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban.
Csak kevesen láthatták még olyan félelmetesnek és sejtelmesnek a Honvéd Üdülő gyönyörű parkját, mint pénteken a Balatonakarattyán megrendezett Halloween hétvége éjszakai bátorságpróbáján. A vendégeknek fáklyákkal megvilágított úton kellett végighaladniuk a parkon, ahol „szellemes” kihívások várták őket. Szombaton délelőtt már kevésbé ijesztő, de annál vidámabb programmal készültek a szervezők: tökfaragó versenyt rendeztek a Kultúr Központ teraszán. Kicsik és nagyon egyaránt beneveztek; volt, aki a hagyományosabb, kés-kanál módszert választotta, de voltak, akik profi szerszámokkal, fúrógépekkel felszerelkezve érkeztek. Aki hamar megalkotta töklámpását, kézműves foglalkozás várta a lovagteremben. A GAVIK csapata ámulatra méltó, aprólékos munkával egy impozáns méretű tökhajót faragott, s ezzel el is nyerte a legjobbnak járó elismerést. Délután a legkisebbeket az esti bálra készülve arcfestés várta, a hüllőbemutató keretében pedig láthattak többek között csíkos földisiklót, gekkót, tüskésfarkú varánuszt, királypitont, madárpókot, és a bátrabbak még kígyót is vehettek a nyakukba. Azonban nemcsak hüllők érkeztek a Honvéd Üdülőbe, hanem a solymászbemutató keretében szófogadó – és kevésbé szófogadó madarak is. Ödön, a héja és Sárika, a keselyű például a bemutató helyett inkább a Hotel Aranyhíd környéke iránt mutatott érdeklődést, ám a szelíd, simogatható baglyok azonnal a közönség kedvencei lettek. A rendezvény fő programja a szombati esti Varázslók bálja volt az elmaradhatatlan jelmezversennyel. Az est sztárvendége Szandi volt, aki fergeteges hangulatot varázsolt az étteremben.

Aktuális hírek
VéradásBeléptetés szabályainak változásaSzezonnyitó BalatonakarattyánJó úton jár a Honvéd Üdülő!Koszorúzás a balatonkenesei Kossuth szobornálÜnnepi állománygyűlésen emlékeztek meg az 1848-49-es eseményekről a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia KözpontjábanNőnapi köszöntő a Honvéd ÜdülőbenTavasz, gasztronómia, magyar ízek - Kolbász és hurkatöltő bajnokság Balatonakarattyán"CISM Day Run- Futás a békéért" rendezvényhez csatlakozott a Honvéd Üdülő állományaFarsangi mulatságok a Honvéd ÜdülőbenÁllománygyűlés a Magyar Kultúra Napja tiszteletéreKoszorúzás a doni hősök emlékéreTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánÉvzáró állománygyűlésÖsszhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam - Nemzetközi hét 11.12-18.VI. Vadászpilóta TalálkozóNATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről
Aktuális rendezvényeink
Évadzáró programsorozatIV. Sör és Csülök Fesztivál UPDATESzínházi előadások a Honvéd ÜdülőbenÉvadzáró programsorozat a Honvéd ÜdülőbenGyermek táborok 2019.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Adatlap
Adatlap.docx
Turnus tábla 2019.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu