Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Ha észreveszik a logisztikust, akkor baj van…
A balatonakarattyai MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ (MH RKKK) tevékenységét erősen meghatározza a logisztika. Nem véletlen tehát, hogy a logisztikusok napja alkalmából ünnepi állománygyűlést rendeztek a központban december 1-jén, pénteken.
A rendezvényen dr. Doór Zoltán, a Magyar Logisztikusok Szövetségének elnöke ünnepi beszédében úgy fogalmazott: a civil logisztikus szférában mindig is nagyra tartották a katonai logisztikai ágazatnál zajló munkát; nem csupán a teljesítmény, de annak speciális volta miatt is. Az elnök szerint egyenruhás kollégáiknak folyamatos változások közepette kell végezniük áldozatos munkájukat, nem mellesleg pedig ők is kiveszik a részüket határaink védelméből.

Általános igazság persze: ha észreveszik a logisztikust – legyen akár civil, vagy katona – akkor már baj van, mert ez azt jelenti: valami hiányzik. Zárszóként leszögezte: úgy látja, hogy a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program megvalósulását követően a katonai logisztikusok a lehető legmodernebb körülmények között végezhetik majd munkájukat. 

Az ünnepi állománygyűlésen Piros Ottó ezredes, az MH RKKK parancsnoka elismeréseket adott át. 


Forrás: honvedelem.hu

Aktuális hírek
VI. Vadászpilóta TalálkozóÁlláshirdetés!NATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésrőlFőszezoni munkalehetőségÁlláshirdetés
Aktuális rendezvényeink
Reneszánsz hétvége
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Turnusváltás_2018
Adatlap.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu