Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Szilveszter – minden korosztálynak
Négy helyszínen, négyféle programmal várta a mulatni vágyókat az óév utolsó napján az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ, így minden korosztály megtalálhatta a számára megfelelő szórakozási lehetőséget.

Szilveszter napján este hét órától várták többfogásos vacsorával, illetve svédasztalos kiszolgálással a vendégeket Balatonakarattyán, a Honvéd Üdülőben. A Központi Étteremben háromféle menüből választhattak, a Moziteremben és a Hotel Napfény éttermében pedig válogatott finomságokat kóstolhattak a szilveszterezők, így például csülökpástétomot, tárkonyos malacragu levest, májpürével töltött sonkatekercset, bőrös sertéskarajt pezsgős párolt káposztával, süllőt Orly módra majonézes céklával, és vörösboros marhapörköltet juhtúrós sztrapacskával. Vacsora után Szakál Attila koreográfus vezetésével izgalmas és változatos táncshow-t láthattak a vendégek, melyben az érzelmek, az indulatok, a szenvedély, de ugyanakkor a könnyedség, játékosság, vidámság is megjelent a különféle stílusok felvonultatásával. A show után a három helyszínen három sztárvendég szórakoztatta a közönséget: a Hotel Napfényben Bunyós Pityu, a Központi Étteremben Oláh Gergő, a Moziteremben pedig Zoltán Erika varázsolt fergeteges hangulatot. Aki pedig egy hamisítatlan Balaton-parti partyval akart az óévtől búcsúzni, DJ. Filó várta a strandi filagóriában. Éjfélkor mind a négy helyszínen tűzijátékkal köszöntötték az újévet, majd az ilyenkor elmaradhatatlan korhelyleves, lencsesaláta és virsli került az asztalokra. A balatonakarattyai szilveszter évről évre népszerűbb a vendégek körében: a 2017-es esztendőt több mint 450 igényjogosult búcsúztatta a Honvéd Üdülőben.

Aktuális hírek
VéradásBeléptetés szabályainak változásaSzezonnyitó BalatonakarattyánJó úton jár a Honvéd Üdülő!Koszorúzás a balatonkenesei Kossuth szobornálÜnnepi állománygyűlésen emlékeztek meg az 1848-49-es eseményekről a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia KözpontjábanNőnapi köszöntő a Honvéd ÜdülőbenTavasz, gasztronómia, magyar ízek - Kolbász és hurkatöltő bajnokság Balatonakarattyán"CISM Day Run- Futás a békéért" rendezvényhez csatlakozott a Honvéd Üdülő állományaFarsangi mulatságok a Honvéd ÜdülőbenÁllománygyűlés a Magyar Kultúra Napja tiszteletéreKoszorúzás a doni hősök emlékéreTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánÉvzáró állománygyűlésÖsszhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam - Nemzetközi hét 11.12-18.VI. Vadászpilóta TalálkozóNATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről
Aktuális rendezvényeink
IV. Sör és Csülök Fesztivál UPDATESzínházi előadások a Honvéd ÜdülőbenÉvadzáró programsorozat a Honvéd ÜdülőbenGyermek táborok 2019.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Adatlap.docx
adatlap.xps
Turnus tábla 2019.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu