Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Honvédüdülő: folyamatos fejlődés
A tavalyi év fejlesztéseinek köszönhetően a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégek a korábbiaknál jobb minőségű szolgáltatásokat vehettek igénybe Balatonakarattyán – hangzott el az MH Rekreációs, Kiképzési, és Konferencia Központ (MH RKKK) évértékelő – feladatszabó értekezletén, február 23-án, pénteken.
Piros Ottó ezredes, a központ parancsnoka; részlegenként értékelve a tavalyi év munkáját, kiemelte: a 2017-es esztendő részben azért is emlékezetes, mert a központ méltó módon ünnepelhette meg századik születésnapját. Elhangzott: tavaly hozzávetőleges tizennyolcezer vendég, közel hetvenezer éjszakát töltött a Honvédüdülőben.

Hallhattuk, hogy a központ, a Közös Akarat feladatból egyrészt hagyományos módon, személyi állományának egy részével vette ki a részét, másrészt térítésmentesen pihentette a határok mellett szolgáló állományt, és családtagjaikat. A 254 fővel működő központ a parancsnok értékelése szerint tavaly minden lehetőt megtett a szolgáltatás színvonalának emelkedése érdekében, és 2018-ra is megvannak a fejlesztési tervek. Piros Ottó ezredes ugyancsak lényegesnek tartja a tovább folytatódó együttműködést többek között a rendőrséggel, a vízimentőkkel, és a polgárőrséggel.

Fotó és szöveg: Kálmánfi Gábor

Aktuális hírek
Ünnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreÁlláshirdetés-Szállodaigazgató-helyettesV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet ÁlláshirdetésFarsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben Beléptetés szabályainak változása 2019. szeptember 1-tőlHelloPay kártya beváltásBeléptetés szabályainak változása 2019. június 17-tőlTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu