Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Nőnapi ünnepség
Van, aki nőnapon cukrászdába viszi kedvesét. Van, aki koncertre, és van, aki virágot vesz. Az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ hölgy dolgozóit mindhárommal meglepték a férfi kollégák március 8-án, a nemzetközi nőnap alkalmából.
„A férfiemberek beszédtémájának egyik központi eleme mindig a nő. Nem volt ez másként a történelemben sem, hiszen a nőkről sokan, sokféleképpen vélekedtek már, költőket ihlettek, festők ecsetjeit keltették életre, és sok más művészeti ág hirdeti alkotásaiban a nők különlegességét, szépségét. Sok férfi nyilatkozta már azt, hogy nővel élni a leggyönyörűbb érzés, de olykor azért teher is, néha felemelő, máskor kevésbé, mégis bizonyos: nélkülük, nélkületek élni nem lehet ezen a Földön! Hiszen gondoskodtok, aggódtok, szeretetet adtok, féltetek, ha kell, simogattok, ha szükséges, korholtok, vagy éppen csak hallgattok minket.” Többek között e szavakkal méltatta március 8-a ünnepeltjeit a Honvéd Üdülő színháztermében megtartott ünnepségen Kovács László őrnagy, az alakulat megbízott törzsfőnöke. A köszöntő után egy meglepetés-koncert következett: a Band of StreetS zenekar varázsolt fergeteges hangulatot a teremben, majd Piros Ottó ezredes, az alakulat parancsnoka és a vezető állomány férfi tagjai süteménnyel és virággal kedveskedtek a hölgyeknek.

Fotó: Gobányi István ftzls.

Aktuális hírek
Tájékoztató (Intézménylátogatás, vízijármű használat)Ünnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben Beléptetés szabályainak változása 2019. szeptember 1-tőlHelloPay kártya beváltásBeléptetés szabályainak változása 2019. június 17-tőlTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu