Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Húsvéti kavalkád minden korosztálynak
Bűvészshow, tojásfa készítés, locsolóbál, állatsimogató, népi játszóház, interaktív gyermekműsor – az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ húsvéti programján mindenki találhatott kikapcsolódási lehetőséget.
Évről évre egyre többen döntenek úgy, hogy a húsvéti ünnepeket a Honvéd Üdülőben töltik, ahol immár harmadik esztendeje várják izgalmas programokkal a kikapcsolódni vágyókat. Idén már közel háromszáz igényjogosult érkezett a Balatonakarattyára a hosszú hétvégére, ahol a négy nap alatt minden korosztály megtalálhatta a szórakozási lehetőséget. A gyermekeket és a családokat népi játszóház, állatsimogató, interaktív gyermekműsor, húsvéti mézeskalács készítés, bűvészshow, tojásfestés, családi vetélkedő és moziest várta, a felnőtteket pedig pezsgőfürdő, szauna, sókabin, borkóstoló és hajnalig tartó locsolóbál. A négy napos program keretében húsvét hétfőn délelőtt 10 órától ünnepi szentmisét mutatott be az üdülő imatermében Horváth Kornél hadnagy, a HM Katolikus Tábori Püspökség tábori lelkésze.

Fotó: Gajda Fanni, Goórné Majoros Gertrud, Körmendiné Auer Éva, Szalay Virginia, Vörös Eszter.

Aktuális hírek
Tájékoztató (Intézménylátogatás, vízijármű használat)Ünnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben Beléptetés szabályainak változása 2019. szeptember 1-tőlHelloPay kártya beváltásBeléptetés szabályainak változása 2019. június 17-tőlTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu