Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Ismét taroltak a főzőversenyeken
Immár hagyomány, hogy az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ (MH RKKK) állománya a környékbeli főzőversenyeken is jeleskedik. Nem volt ez másként május 1-jén sem: Balatonakarattyán első, Balatonkenesén pedig második helyezést értek el. Mindeközben pedig színes programokkal várták a családokat a Honvéd Üdülőben.
Családi majálist rendezett kedden az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ. A programok között volt májusfa állítás, póni lovaglás, kézműves foglalkozás, rendőrségi bemutató, a gyerekek kipróbálhattak népi játékokat, mászófalat, kalandpályát, de volt sumo, íjászat és lövészet is, valamint a kicsik körében töretlenül népszerű ugrálóvár. Az egész napos programon mindenki jól érezte magát, ám az üdülő állománya két másik helyszínen is öregbítette az alakulat hírnevét.
Az MH RKKK csapatai harmadik éve vesznek részt május elsején a központtal együttműködő települések főzőversenyein, ahol rendre a dobogóra is állhatnak. Idén Balatonakarattyán az alakulat színeiben Zubor Zoltán őrnagy, Sütő Lászlóné, Benedek Diána és Varga Erika különleges füstölt csülkös babgulyásukkal megnyerték a főzőversenyt. Balatonkenesén pedig gulyásfőző versenyt rendeztek, melyen a Honvédségi Dolgozók Szakszervezete (HODOSZ) 516-os Alapszervezetének csapata: Vaticsné Gáspár Zsuzsanna, Balla Judit, Nagyné Kiss Márta, Takács Edina, Acsádi Regina és Szabó Zoltánné az üdülő csülkös babgulyásával a 2. helyen végzett. Itt az alakulat a zsűriben is képviseltette magát, Lőrincz János őrnagy személyében.

Fotó: Gobányi István ftzls., Gajda Fanni ka.

Aktuális hírek
VéradásBeléptetés szabályainak változásaSzezonnyitó BalatonakarattyánJó úton jár a Honvéd Üdülő!Koszorúzás a balatonkenesei Kossuth szobornálÜnnepi állománygyűlésen emlékeztek meg az 1848-49-es eseményekről a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia KözpontjábanNőnapi köszöntő a Honvéd ÜdülőbenTavasz, gasztronómia, magyar ízek - Kolbász és hurkatöltő bajnokság Balatonakarattyán"CISM Day Run- Futás a békéért" rendezvényhez csatlakozott a Honvéd Üdülő állományaFarsangi mulatságok a Honvéd ÜdülőbenÁllománygyűlés a Magyar Kultúra Napja tiszteletéreKoszorúzás a doni hősök emlékéreTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánÉvzáró állománygyűlésÖsszhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam - Nemzetközi hét 11.12-18.VI. Vadászpilóta TalálkozóNATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről
Aktuális rendezvényeink
Évadzáró programsorozatIV. Sör és Csülök Fesztivál UPDATESzínházi előadások a Honvéd ÜdülőbenÉvadzáró programsorozat a Honvéd ÜdülőbenGyermek táborok 2019.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Adatlap
Adatlap.docx
Turnus tábla 2019.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu