Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Mozgássérültek Veszprém Megyei Egyesülete

2018. augusztus 08-án került megrendezésre a Mozgássérültek Veszprém Megyei Egyesületének rendezvénye, itt a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban. Az egyesület 1981-ben alakult. A megyén belül kilenc csoportot találhatunk, akik összefogják az ott élő mozgássérülteket és segítenek a társadalmi és a kulturális életbe való beilleszkedésben. Céljuk az egészségmegőrzés, rehabilitáció és a kulturális tevékenységekbe való bevonás. Az egyesület a lehető legkomolyabb munkát fekteti abba, hogy a fogyatékossággal élők életét megkönnyítsék és könnyebbé tegyék, illetve megmutassák azt, hogy ők is ugyanolyan értékes tagjai a társadalomnak, mint a többi ember. A rendezvény a Honvéd Üdülőben másodszor, összességében 37. alkalommal került megrendezésre, 170 mozgássérült részvételével. A rendezvényt a Mozgássérültek Veszprém Megyei Egyesületének elnöke, Hegedűs Józsefné nyitotta meg, majd a „Veszprém Megyei Mozgássérültekért” kitüntetést nyújtotta át Nyulász Lajosnak. A megnyitón Marton Béla Balatonfűzfő polgármestere és Szakály József a Mozgáskorlátozottak Ország Szövetségének főtitkára is tartott beszédet. A nap hátralevő részében a beszélgetésen és a süteményeken kívül a vendégeknek egy kiadós ebéd és egy finom desszerttel tetté színesebbé a találkozójukat.


Aktuális hírek
Jó úton jár a Honvéd Üdülő!Koszorúzás a balatonkenesei Kossuth szobornálÜnnepi állománygyűlésen emlékeztek meg az 1848-49-es eseményekről a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia KözpontjábanNőnapi köszöntő a Honvéd ÜdülőbenTavasz, gasztronómia, magyar ízek - Kolbász és hurkatöltő bajnokság Balatonakarattyán"CISM Day Run- Futás a békéért" rendezvényhez csatlakozott a Honvéd Üdülő állományaFarsangi mulatságok a Honvéd ÜdülőbenÁllománygyűlés a Magyar Kultúra Napja tiszteletéreKoszorúzás a doni hősök emlékéreTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánÉvzáró állománygyűlésÖsszhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam - Nemzetközi hét 11.12-18.VI. Vadászpilóta TalálkozóNATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről
Aktuális rendezvényeink
Családi Majális A Honvéd ÜdülőbenIV. Horgásztalálkozó -és FőzőversenyHúsvét a Honvéd ÜdülőbenGyermek táborok 2019.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Turnus tábla 2019.pdf
Adatlap.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu