Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Mozgássérültek Veszprém Megyei Egyesülete

2018. augusztus 08-án került megrendezésre a Mozgássérültek Veszprém Megyei Egyesületének rendezvénye, itt a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban. Az egyesület 1981-ben alakult. A megyén belül kilenc csoportot találhatunk, akik összefogják az ott élő mozgássérülteket és segítenek a társadalmi és a kulturális életbe való beilleszkedésben. Céljuk az egészségmegőrzés, rehabilitáció és a kulturális tevékenységekbe való bevonás. Az egyesület a lehető legkomolyabb munkát fekteti abba, hogy a fogyatékossággal élők életét megkönnyítsék és könnyebbé tegyék, illetve megmutassák azt, hogy ők is ugyanolyan értékes tagjai a társadalomnak, mint a többi ember. A rendezvény a Honvéd Üdülőben másodszor, összességében 37. alkalommal került megrendezésre, 170 mozgássérült részvételével. A rendezvényt a Mozgássérültek Veszprém Megyei Egyesületének elnöke, Hegedűs Józsefné nyitotta meg, majd a „Veszprém Megyei Mozgássérültekért” kitüntetést nyújtotta át Nyulász Lajosnak. A megnyitón Marton Béla Balatonfűzfő polgármestere és Szakály József a Mozgáskorlátozottak Ország Szövetségének főtitkára is tartott beszédet. A nap hátralevő részében a beszélgetésen és a süteményeken kívül a vendégeknek egy kiadós ebéd és egy finom desszerttel tetté színesebbé a találkozójukat.


Aktuális hírek
Gyermektábor 2020. II. turnusÁlláshirdetés Gyermektábor 2020. I. turnusÁlláshirdetésBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben HelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház biztosítja a vendégek kényelmét.
Letölthető dokumentumok
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu