Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
III. Sör és Csülök fesztivál


Idén szeptember 15-én harmadik alkalommal került megrendezésre a Sör és Csülök fesztivál Balatonakarattyán, a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban. A főzőversenyen 13 csapat mérette meg magát, melyet a szakmai zsűri, Lőrincz János őrgy. és Márkus Attila mesterszakács bíráltak el. Minden csapat nagyszerűen teljesített és finomabbnál finomabb ételek készültek.

Az „EDDA főztömet” csapata nyerte el az első helyet a vándordíjjal együtt, melyet egy évig büszkén őrizhetnek. A főzőversenyen harmadik helyezést értek el a „Veszprémi Égetők”, második helyen a „Csülökmentők” csapata végezett. Külön díjazásra került a „legkreatívabb” csapat is, amit idén a „Csülök-betyárok” csapata érdemelt ki nagyszerű csapatindulójukkal és rendkívül ötletes megjelenésükkel.

A résztvevők a nap folyamán a Bánki pálinkaház és a Fűtőház sörfőzde különlegességeit kóstolhatták meg. Délután az Mc Hawer és a Tekknő dobta fel a hangulatot egy nagyszerű koncerttel.


Aktuális hírek
Gyermektábor 2020. II. turnusÁlláshirdetés Gyermektábor 2020. I. turnusÁlláshirdetésBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben HelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház biztosítja a vendégek kényelmét.
Letölthető dokumentumok
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu