Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
III. Sör és Csülök fesztivál


Idén szeptember 15-én harmadik alkalommal került megrendezésre a Sör és Csülök fesztivál Balatonakarattyán, a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban. A főzőversenyen 13 csapat mérette meg magát, melyet a szakmai zsűri, Lőrincz János őrgy. és Márkus Attila mesterszakács bíráltak el. Minden csapat nagyszerűen teljesített és finomabbnál finomabb ételek készültek.

Az „EDDA főztömet” csapata nyerte el az első helyet a vándordíjjal együtt, melyet egy évig büszkén őrizhetnek. A főzőversenyen harmadik helyezést értek el a „Veszprémi Égetők”, második helyen a „Csülökmentők” csapata végezett. Külön díjazásra került a „legkreatívabb” csapat is, amit idén a „Csülök-betyárok” csapata érdemelt ki nagyszerű csapatindulójukkal és rendkívül ötletes megjelenésükkel.

A résztvevők a nap folyamán a Bánki pálinkaház és a Fűtőház sörfőzde különlegességeit kóstolhatták meg. Délután az Mc Hawer és a Tekknő dobta fel a hangulatot egy nagyszerű koncerttel.


Aktuális hírek
Összhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam - Nemzetközi hét 11.12-18.VI. Vadászpilóta TalálkozóÁlláshirdetés!NATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésrőlFőszezoni munkalehetőségÁlláshirdetés
Aktuális rendezvényeink
Szilveszter a Honvéd ÜdülőbenKarácsony a Honvéd Üdülőben
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Turnusváltás_2018
Adatlap.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu