Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
NATO NTGT IT & ED 2018

A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ adott otthont 2018. szeptember 16-21 között a NATO Oktatási és Egyéni Felkészítési Munkacsoport rendezvényének, ahol 24 nemzet, 37 delegáltja képviseltette magát.


A Munkacsoport fő feladata az, hogy a résztvevő nemzetek megtalálják annak a módját, hogy a modern oktatási, képzési elvek hogyan ültethetők át a katonai felkészítési rendszerekbe úgy, hogy azok maximálisan támogassák a NATO kiképzési céljait.


A heti programok közt szerepelt kikapcsolódásképpen közös hajózás a Balatonon, szalonnasütés, buszkirándulás. Nemzeti estet is szerveztek a résztvevők, amelyen ízelítőt kaptak a különböző országok gasztronómiájából.


A rendezvény díszvacsoráján tiszteletét tette Szabó István honvédelmi államtitkár is, aki összefoglalta a hét eseményeit és megköszönte mindenkinek a rendezvényen való részvételt.

Jövő évben Dánia lesz a házigazdája ennek a rendezvénynek.Aktuális hírek
Álláshirdetés Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben Beléptetés szabályainak változása 2019. szeptember 1-tőlHelloPay kártya beváltásBeléptetés szabályainak változása 2019. június 17-tőlTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Farsangi mulatság az Üdülőben
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu