Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
VI. Vadászpilóta TalálkozóOktóber 6-án immár hatodik alkalommal került megrendezésre a balatonakarattyai MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban a Magyar Vadászpilóta találkozó.
A hagyományteremtő céllal rendezett rendezvényen több mint 120 nyugállományú, illetve aktív vadászpilóta vett részt.

A program célja, hogy a napjainkig repült és jelenleg is repülő magyar vadászpilóták évente egy alkalommal találkozzanak egymással, felidézzék emlékeiket, legemlékezetesebb pillanataikat, illetve megemlékezzenek azokról, akik már nem lehetnek köztük.

Sáfár Albert dandártábornok, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság légierő haderőnem főnöke köszöntő beszédében elmondta, hogy a légierő nemrég jelentős haditechnikai, fejlesztésen ment keresztül és ez a folyamat még nem állt meg.
Továbbá kifejezte pozitív gondolatait a találkozó gyakoriságával kapcsolatban.

A találkozó folyamán megemlékeztek az idén elhunyt dr. Magyari Béla nyugállományú ezredesre, vadászpilótára és kiképzett űrhajósra, valamint a Magyar Honvédség százhetvenedik, és a magyar légierő szászadik születésnapjáról is.

A hagyományokhoz hűen a VI. Vadászpilóta Találkozón is meggyújtották a múlt és jövő generációját jelképező gyertyát.
Aktuális hírek
Koszorúzás a doni hősök emlékéreTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánÉvzáró állománygyűlésÖsszhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam - Nemzetközi hét 11.12-18.VI. Vadászpilóta TalálkozóÁlláshirdetés!NATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésrőlFőszezoni munkalehetőségÁlláshirdetés
Aktuális rendezvényeink
Kolbász-és hurkatöltő verseny a Honvéd ÜdülőbenFarsang a Honvéd Üdülőben
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Turnusváltás 2019
Adatlap.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu