Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Összhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam - Nemzetközi hét 11.12-18.

Idén is a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központot választotta az Összhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam, rendezvényének helyszínéül.  Az eseményen magyar és külföldi vendégek is részt vettek.  A programsorozatot egy díszvacsorával nyitották meg, 11.11-én vasárnap. Az előadásokat a magyar és nemzetközi altisztek tartották, ahol a saját tapasztalataikat osztották meg egymással. Az egy hetes rendezvény előadásai a Kultúr Központban található mozi teremben zajlottak. Az első nap, 11.12-én hétfőn, esti programként hússütést rendeztek a Központi Étterem előtti területen. Ezen az összejövetelen kötetlenül osztották meg egymással gondolataikat. A rendezvényt 11.17-én a VI. Honvéd Altiszti Gálaesttel zárták le, melynek házigazdája Kriston István főtörzszászlós volt. Ezen az estén Korom Ferenc altábornagy a Honvéd Vezérkar főnöke egy videóüzenetben üdvözölte a gálaest résztvevőit. A nemzetközi hét nagyon jó hangulatban zajlott le, minden résztvevő jól érezte magát a rendezvényen.


Aktuális hírek
Gyermektábor 2020. II. turnusÁlláshirdetés Gyermektábor 2020. I. turnusÁlláshirdetésBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben HelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház biztosítja a vendégek kényelmét.
Letölthető dokumentumok
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu