Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Szilveszteri pillanatok a Honvéd Üdülőből

2018-ban az Óév búcsúztatását és az Újév megkezdését ismét négy helyszínen ünnepelhették meg a szórakozni vágyó vendégek az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központjában.

Az év utolsó napján több mint 350 fő vendéggel gazdagodtunk, akiket 18.00 órai kezdettel a 4 helyszínen 4 zenekar köszöntött. A Központi étteremben a Sungroove Partyzenekar az elmúlt pár év hazai és külföldi slágereivel nyitotta az estét, majd sztárvendégeink Bódi Guszti és Margó voltak, akik a közönség bevonásával búcsúztatták az Óévet. A Napfény étteremben a kéttagú Campari Band tánczenekar szórakoztatta a vendégeket, majd 23.00 órától Szabó Ádám zenész, énekes, harmonikás, előadását halhattuk. A Rendezvényközpontban a Veszprémből érkező Sunshine Music Duo nosztalgia zenekar az ’50-’80-as évek slágereit hozta el nekünk. Ezen a helyszínen 21.00 órától sztárvendégünk volt Wolf Kati énekesnő, aki 2011-ben az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselte hazánkat, és a dortmundi rádió Eurovíziós különdíját kapta.  A Parti filagórián 20.00 órától DJ Cybere zenélt. Mind a 4 helyszínen tűzijátékkal búcsúztattuk a 2018-as évet, mindenkit sok szeretettel várunk programjainkra az elkövetkező Újévben is.


Aktuális hírek
Tájékoztató (Intézménylátogatás, vízijármű használat)Ünnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben Beléptetés szabályainak változása 2019. szeptember 1-tőlHelloPay kártya beváltásBeléptetés szabályainak változása 2019. június 17-tőlTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu