Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Szilveszteri pillanatok a Honvéd Üdülőből

2018-ban az Óév búcsúztatását és az Újév megkezdését ismét négy helyszínen ünnepelhették meg a szórakozni vágyó vendégek az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központjában.

Az év utolsó napján több mint 350 fő vendéggel gazdagodtunk, akiket 18.00 órai kezdettel a 4 helyszínen 4 zenekar köszöntött. A Központi étteremben a Sungroove Partyzenekar az elmúlt pár év hazai és külföldi slágereivel nyitotta az estét, majd sztárvendégeink Bódi Guszti és Margó voltak, akik a közönség bevonásával búcsúztatták az Óévet. A Napfény étteremben a kéttagú Campari Band tánczenekar szórakoztatta a vendégeket, majd 23.00 órától Szabó Ádám zenész, énekes, harmonikás, előadását halhattuk. A Rendezvényközpontban a Veszprémből érkező Sunshine Music Duo nosztalgia zenekar az ’50-’80-as évek slágereit hozta el nekünk. Ezen a helyszínen 21.00 órától sztárvendégünk volt Wolf Kati énekesnő, aki 2011-ben az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselte hazánkat, és a dortmundi rádió Eurovíziós különdíját kapta.  A Parti filagórián 20.00 órától DJ Cybere zenélt. Mind a 4 helyszínen tűzijátékkal búcsúztattuk a 2018-as évet, mindenkit sok szeretettel várunk programjainkra az elkövetkező Újévben is.


Aktuális hírek
Jó úton jár a Honvéd Üdülő!Koszorúzás a balatonkenesei Kossuth szobornálÜnnepi állománygyűlésen emlékeztek meg az 1848-49-es eseményekről a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia KözpontjábanNőnapi köszöntő a Honvéd ÜdülőbenTavasz, gasztronómia, magyar ízek - Kolbász és hurkatöltő bajnokság Balatonakarattyán"CISM Day Run- Futás a békéért" rendezvényhez csatlakozott a Honvéd Üdülő állományaFarsangi mulatságok a Honvéd ÜdülőbenÁllománygyűlés a Magyar Kultúra Napja tiszteletéreKoszorúzás a doni hősök emlékéreTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánÉvzáró állománygyűlésÖsszhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam - Nemzetközi hét 11.12-18.VI. Vadászpilóta TalálkozóNATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről
Aktuális rendezvényeink
Gyereknap a Honvéd ÜdülőbenNyári Szezonnyitó a Honvéd ÜdülőbenPünkösdi hétvége a Honvéd ÜdülőbenGyermek táborok 2019.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Turnus tábla 2019.pdf
Adatlap.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu