Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Koszorúzás a doni hősök emlékére

2019. január 13-án vasárnap megemlékező ünnepséget tartottak a doni ütközetben elesett hősök tiszteletére a balatonkenesei református templom falán elhelyezett emléktáblánál.

 A koszorúzáson részt vett a Magyar Honvédség Rekreációs Kiképzési és Konferencia Központ parancsnoka, Piros Ottó ezredes és a vezénylő zászlósa, Gobányi István főtörzszászlós. Az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár díszelgői részvételükkel adták meg e napnak járó tiszteletet. A 76. évforduló alkalmából megtartott emlékünnepségen beszédet mondott Németh Péter református lelkész, a második világháborúban, 1943 januárjában a Don-kanyarnál szinte teljesen megsemmisült 2. magyar hadsereg történelmi tragédiájáról. Ezt követően Gábor Adrienn felolvasta Vitéz Somogyvári Gyula: A boldog szunnyadókhoz című költeményének sorait. A megemlékezés befejezéseként az emléktáblánál az alpolgármester, az üdülő vezetői, valamint a helyi és környékbeli szervezetek képviselői helyeztek el koszorút.


Aktuális hírek
Ünnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreÁlláshirdetés-Szállodaigazgató-helyettesV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet ÁlláshirdetésFarsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben Beléptetés szabályainak változása 2019. szeptember 1-tőlHelloPay kártya beváltásBeléptetés szabályainak változása 2019. június 17-tőlTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu