Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
CISM-fuss a békéért
CISM-fuss a békéért

2019. február 15-én közös futáson vett részt az MH RKKK állománya, mely a Nemzetközi Katonai Sporttanács (CISM) 1948. február 18-i megalakulásának emlékére megrendezett nemzetközi eseménysorozat része.

A „CISM”- Nemzetközi Katonai Sporttanács 1948. február 18-án alakult Belgium, Dánia, Franciaország, Luxemburg és Hollandia részvételével, azzal a céllal, hogy a katonák sportarénákban mérjék össze erejüket. Ma már a világ 136 országa tagja a CISM - nek, Magyarország 1991-ben csatlakozott a szervezethez. 2006 óta a CISM országok katonái, honvédségi dolgozói, katonai sportegyesületei ezen a napon közös futással ünneplik meg az évfordulót. A rendezvény célja a nemzetközi összefogás, az egészséges életmód népszerűsítése. 2019. február 15-én reggel kissé párás, nem túl hideg időre ébredhettünk a Balaton partján, a Honvéd Üdülőben. A 8 óra 30 perckor gyülekeztek a résztvevők az MH RKKK állományából, katona és honvédelmi alkalmazottak egyaránt. Az 55 fő rövid tájékoztató és csoportos bemelegítés után az üdülőben kijelölt pályán, a nagyrét és a Strandröplabda – pálya közötti betonos útszakaszon futotta le a 2,3 km a távot, csatlakozva a globális rendezvényhez. A futás végén 9 óra 20 perctől levezető közös nyújtáson vett részt az állomány.

 


Aktuális hírek
Ünnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreÁlláshirdetés-Szállodaigazgató-helyettesV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet ÁlláshirdetésFarsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben Beléptetés szabályainak változása 2019. szeptember 1-tőlHelloPay kártya beváltásBeléptetés szabályainak változása 2019. június 17-tőlTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu