Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
"CISM Day Run- Futás a békéért" rendezvényhez csatlakozott a Honvéd Üdülő állománya

2019. február 15-én közös futáson vett részt az MH RKKK állománya, mely a Nemzetközi Katonai Sporttanács (CISM) 1948. február 18-i megalakulásának emlékére megrendezett nemzetközi eseménysorozat része.

A „CISM”- Nemzetközi Katonai Sporttanács 1948. február 18-án alakult Belgium, Dánia, Franciaország, Luxemburg és Hollandia részvételével, azzal a céllal, hogy a katonák sportarénákban mérjék össze erejüket. Ma már a világ 136 országa tagja a CISM - nek, Magyarország 1991-ben csatlakozott a szervezethez. 2006 óta a CISM országok katonái, honvédségi dolgozói, katonai sportegyesületei ezen a napon közös futással ünneplik meg az évfordulót. A rendezvény célja a nemzetközi összefogás, az egészséges életmód népszerűsítése. 2019. február 15-én reggel kissé párás, nem túl hideg időre ébredhettünk a Balaton partján, a Honvéd Üdülőben. A 8 óra 30 perckor gyülekeztek a résztvevők az MH RKKK állományából, katona és honvédelmi alkalmazottak egyaránt. Az 55 fő rövid tájékoztató és csoportos bemelegítés után az üdülőben kijelölt pályán, a nagyrét és a Strandröplabda – pálya közötti betonos útszakaszon futotta le a 2,3 km a távot, csatlakozva a globális rendezvényhez. A futás végén 9 óra 20 perctől levezető közös nyújtáson vett részt az állomány.

 


Aktuális hírek
Jó úton jár a Honvéd Üdülő!Koszorúzás a balatonkenesei Kossuth szobornálÜnnepi állománygyűlésen emlékeztek meg az 1848-49-es eseményekről a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia KözpontjábanNőnapi köszöntő a Honvéd ÜdülőbenTavasz, gasztronómia, magyar ízek - Kolbász és hurkatöltő bajnokság Balatonakarattyán"CISM Day Run- Futás a békéért" rendezvényhez csatlakozott a Honvéd Üdülő állományaFarsangi mulatságok a Honvéd ÜdülőbenÁllománygyűlés a Magyar Kultúra Napja tiszteletéreKoszorúzás a doni hősök emlékéreTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánÉvzáró állománygyűlésÖsszhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam - Nemzetközi hét 11.12-18.VI. Vadászpilóta TalálkozóNATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről
Aktuális rendezvényeink
Gyereknap a Honvéd ÜdülőbenNyári Szezonnyitó a Honvéd ÜdülőbenPünkösdi hétvége a Honvéd ÜdülőbenGyermek táborok 2019.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Turnus tábla 2019.pdf
Adatlap.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu