Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Jó úton jár a Honvéd Üdülő!

Kétszeresen is különleges értékelő-feladatszabó értekezletet tartottak Balatonakarattyán, az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban (MH RKKK), március 26-án, kedden.

A rendezvényt egyrészt azért nevezhetjük különlegesnek, mert a központ fő feladatköre – az üdültetés és a rekreáció – merőben eltér a haderő többi alakulatáétól. Másrészt pedig azért, mert az értekezleten Mihócza Zoltán altábornagy, a Magyar Honvédség Parancsnokságának törzsfőnöke - a parancsnoki országjárás keretében - tájékoztatta az itt szolgálókat és dolgozókat a Honvédelmi Minisztérium, valamint a parancsnokság szerkezeti felépítéséről, a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Programról, illetve az általános érdeklődésre számot tartó aktualitásokról is. Az altábornagy a balatonakarattyai központ elmúlt hároméves működését értékelve kiemelte: Piros Ottó ezredes, parancsnok irányításával a Honvédüdülő „jó úton jár”. Hozzátette: igen régen történt már ilyen rövid idő alatt ilyen szintű fejlődés, mind a szolgáltatások, mind az infrastruktúra terén. Mihócza Zoltán altábornagy elmondta: az üdülő roppant fontos a hadsereg számára, példaértékű az itt folyó csapatmunka, a kilencven százalék feletti feltöltöttség pedig biztosítja a mindennapi feladatok magas színvonalú ellátását. Piros Ottó ezredes - általánosságban „jóra” értékelve a tavalyi esztendő munkáját - részletesen szólt az egyes részlegek munkájáról és a velük szemben támasztott elvárásokról. Mint mondta: kiemelt feladat többek között az üdülővendégek ellátásának maximális biztosítása, a felújítások folytatása, és a színvonalas rendezvények szervezése, lebonyolítása. Mindez 2019-ben is folytatódni fog, miközben hangsúly helyeződik a megfelelő szervezeti kohézióra, a csapatmunkára és a sikerességbe vetett hitre is. Mihócza Zoltán altábornagy tájékoztatójában elmondta: a Magyar Honvédség parancsnokának feltett szándéka, hogy a parancsnoki országjárás keretében eljussanak minden alakulathoz. A cél: mindenki ismerje meg a haderőben már bekövetkezett és a küszöbön álló változásokat. Mint mondta: a haza védelme minden állampolgár feladata és úgy érzi, ezzel kapcsolatban „megmozdult valami” az országban, sokan érdeklődnek a honvédelem iránt, ami már csak az önkéntes tartalékosok több mint 8000-es létszámán is pontosan lemérhető.


Aktuális hírek
Jó úton jár a Honvéd Üdülő!Koszorúzás a balatonkenesei Kossuth szobornálÜnnepi állománygyűlésen emlékeztek meg az 1848-49-es eseményekről a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia KözpontjábanNőnapi köszöntő a Honvéd ÜdülőbenTavasz, gasztronómia, magyar ízek - Kolbász és hurkatöltő bajnokság Balatonakarattyán"CISM Day Run- Futás a békéért" rendezvényhez csatlakozott a Honvéd Üdülő állományaFarsangi mulatságok a Honvéd ÜdülőbenÁllománygyűlés a Magyar Kultúra Napja tiszteletéreKoszorúzás a doni hősök emlékéreTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánÉvzáró állománygyűlésÖsszhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam - Nemzetközi hét 11.12-18.VI. Vadászpilóta TalálkozóNATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről
Aktuális rendezvényeink
Családi Majális A Honvéd ÜdülőbenIV. Horgásztalálkozó -és FőzőversenyHúsvét a Honvéd ÜdülőbenGyermek táborok 2019.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Turnus tábla 2019.pdf
Adatlap.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu