Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Beléptetés szabályainak változása 2019. szeptember 1-től

TÁJÉKOZTATÓ

a Honvéd Üdülőbe történő belépés szabályainak változásáról

             2019. szeptember 1. napjától a nem igényjogosult személyek ismételten jogosultak a napi pihenés és intézménylátogatás lehetőségének igénybevételére. Fenti időponttól a nem igényjogosult személyek a Honvéd Üdülő területére napi belépő megváltása ellenében beléphetnek. A napi belépő összege felnőtt esetében 1.000.- Ft, gyermek, diák, nyugdíjas esetében 500.- Ft.

            Fenti időponttól az igényjogosult nem igényjogosult hozzátartozója által fizetendő napi belépő összege felnőtt esetében 500.- Ft-ra, gyermek, diák, nyugdíjas esetében 300.- Ft-ra módosul. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az igényjogosult nem igényjogosult hozzátartozója, amennyiben önállóan, az igényjogosult jelenléte nélkül akar belépni a Honvéd Üdülő területére, igényjogosultságát a honvédelmi szervezet személyügyi szerve/az MH KIKNYP területi szerve által kiállított igazolással továbbra is igazolnia szükséges.

 

 

           Aktuális hírek
Tájékoztató (Intézménylátogatás, vízijármű használat)Ünnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben Beléptetés szabályainak változása 2019. szeptember 1-tőlHelloPay kártya beváltásBeléptetés szabályainak változása 2019. június 17-tőlTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu