Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
IV. Sör- és Csülök Fesztivál

Fantasztikus hangulatú csülökfesztivállal nyitotta őszi szezonját az üdülő, szeptember 7-én
.A délelőtti esőzés sem tudta a lendületet derékba törni, amivel a 18 csapat a megmérettetésre készült. Amíg a főzőverseny résztvevői előkészítették az alapanyagokat a számukra kijelölt asztaloknál, addig a Friday Band fúvószenekar és Bánfi Csaba énekes, remek dallamokkal segítették a ráhangolódást az eseményre, majd közreműködtek a csapatok amúgy is vidám hangulatú színpadi bemutatkozásban. Idén a hagyományos bográcsételek mellett, megjelent a streetfood kategória is, amely több társaság érdeklődését is felkeltette és igazán kreatív formában gondolták újra a csülök elkészítésének lehetőségét. A 3 fős szakmai zsűri végigkövette a főzés folyamatát, ahol az ételek alapanyagait és felhasználásuk módját épp úgy pontozta, mint a tálalást és az ízek harmóniáját. Amíg a mesterszakácsok a csülkös ízek útvesztőjében próbáltak eligazodni, addig Csocsesz mulatós egyveleggel táncra csábította a gasztronómia szerelmeseit, a Lima Pub pedig különleges italkínálattal próbálta oldani az egybegyűltek izgatott hangulatát. Az ízek, illatok jegyében telt nap záróeseménye a legjobb ételt készítő csapat díjazása volt, mely a következőképpen alakult:
Bogrács kategória:
I. Retro Búvárock – Csülök Pékné módra mellyel 1 évre magukhoz vehették a vándordíjat is
II RAVGYI Séfek
III. Ezüst fény csoport
Streetfood kategória:
I.Akarattyai Nyugdíjasok által készített Csülkös hamburger
II.Füredi Rehabo-Sokk csapata
III.Kafo Girls
A BEOSZ különdíját a Bakonyi Sasok csapata kapta, míg az MH RKKK különdíját a Kafo Girls vihette haza.
Gratulálunk a csapatoknak, és a segítőiknek!Aktuális hírek
Álláshirdetés Gyermektábor 2020. I. turnusÁlláshirdetésBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben HelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház biztosítja a vendégek kényelmét.
Letölthető dokumentumok
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu