Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Ünnepi Varázs Hétvége

A Karácsonykor is igyekeztünk szállóvendégeink idejét meghittséggel bearanyozni. Megannyi családi, kézműves és zenés műsorral kedveskedünk december 23. és 26. között. Az előadó művészek közt köszönthettük, Vásáry Andrét aki adventi koncerten mutatta meg fantasztikus hangját, a Vokál Akkord Band zenés esten gondoskodott a jó hangulatról, a gyerekek szórakoztatásáról pedig a Karácsony Bergengóciában című előadás gondoskodott.  A családok, kézműves foglalkozáson szalmából készíthették el karácsonyfadíszeiket, amivel az üdülő közösen feldíszített karácsonyfáját is ékesíthették. Különleges gyöngyfűzésben és mézeskalács díszítésben is kipróbálhatták magukat az érdeklődök, de aki az ünnepek alatt inkább a mozgalmas időtöltést részesítette előnyben, részt vehetett ping-pong illetve bowling bajnokságon is. Mert számunkra fontos, hogy békében, szeretetben együtt legyen a család.
Aktuális hírek
Ünnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreÁlláshirdetés-Szállodaigazgató-helyettesV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet ÁlláshirdetésFarsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben Beléptetés szabályainak változása 2019. szeptember 1-tőlHelloPay kártya beváltásBeléptetés szabályainak változása 2019. június 17-tőlTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu