Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Petanque bajnokság

A Veszprémi Honvéd Sport Egyesület augusztus 31-én, ötödik alkalommal rendezte meg, petanque bajnokságát az üdülő területén. A változatos terep lehetőséget nyújtott különböző típusú pályák kialakítására ahol a regisztrált 30 csapat,- köztük a női- és a veterán válogatott több tagja is - összemérhette ügyességét. Mivel eszközök tekintetében nem igényel nagyobb anyagi beruházást ez a fajta tevékenység, igencsak közkedvelt már a fiatalok és az idősebb korosztály körében is. Bár fizikailag nem megterhelő sport, mégis komoly igénybevételt jelent mentálisan a folyamatos koncentráció, a pontosságra való törekvés, amit rendszeres edzéssel fejleszteni kell, az eredmények elérése érdekében - közölte Dreinyovszki János nyugállományú alezredes, a szakosztály vezetője. A több menetből álló hosszú mérkőzés végeredménye szerint, a Honvéd Üdülő Kupáit, a Veszprémi Honvéd SE csapatai nyerték el. Egyéniben a legeredményesebb női versenyző Perge Lola lett, míg az ifjúsági kategóriában Bereczki Marcell szerepelt a legjobban, ők az MH RKKK által felajánlott különdíjat vihették haza. Gratulálunk a versenyzőknek!Aktuális hírek
Ünnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreÁlláshirdetés-Szállodaigazgató-helyettesV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet ÁlláshirdetésFarsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben Beléptetés szabályainak változása 2019. szeptember 1-tőlHelloPay kártya beváltásBeléptetés szabályainak változása 2019. június 17-tőlTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu