Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Állami gondozott gyermekek nyaralása

Nyíregyházi Görögkatolikus Püspökség állami gondozott gyermekeinek nyaralását támogattuk. Szeptember 1-én, életre szóló élményekkel gazdagodva indultak vissza lakóotthonaikba a nyírségi gyerekek, akik röviden így összegezték az üdülőben eltöltött idejüket:” Egy hét a paradicsomban” Sok gyermek most látta először a Balatont, melyben a mártózás ismeretlen érzése aprócska félelemmel töltötte el a kisebbeket, ami persze hamar elillantak, mikor megtapasztalták az igazi pancsolás élményét – tudtuk meg Petneházy Erikától a gyermekek egyik kísérőjétől. A sok csillogó tekintet mellett nem lehet megfeledkezni arról, hogy az állami gondozásban lévő gyerekek mindig hátrányosabb helyzetben vannak, hiszen legtöbbször szülői szeretet és gondoskodás hiányában kénytelenek tengetni életüket. Ebből a zárt világból segítettünk kiszakadni az otthon lakóinak - immáron második alkalommal -, és biztosítani egy merőben más környezetet, mint amiben élnek. A szálláshelyen túl minden lehetséges eszközt rendelkezésükre bocsájtottunk ahhoz, hogy önfeledten érezhessék magukat, és feledtessük nehéz helyzetüket. Az élet szépsége sokszor ilyen apró dolgok meglétében rejlik, és aminek észrevételében, ez alkalommal talán mi segíthettünk.


Aktuális hírek
Ünnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreÁlláshirdetés-Szállodaigazgató-helyettesV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet ÁlláshirdetésFarsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben Beléptetés szabályainak változása 2019. szeptember 1-tőlHelloPay kártya beváltásBeléptetés szabályainak változása 2019. június 17-tőlTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu