Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
XXVIII. Katona Nemzedéki Találkozó

Október 7-én Szabó István honvédelmi államtitkár nyitotta meg a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségének (BEOSZ) rendezvényét az üdülőben.
A „Kézfogás a honért” időtálló jelmondatává vált a szövetségnek, mely évről-évre arra törekszik, hogy a haza védelmére esküdt tett hivatásos katonák nemzedékeit -korszakokon és társadalmi viszonyokon átívelően - összekösse, hiszen a cél ugyanaz marad a jövőben is: a haza védelme. Ennek az értékteremtő hagyománynak a későbbiekben is folytatódnia kell. – hangsúlyozta Hazuga Károly nyugállományú altábornagy, a BEOSZ elnöke.
Az eseményen Mihócza Zoltán altábornagy, a Magyar Honvédség Parancsnokságának törzsfőnöke is előadást tartott a rendszerváltás utáni időszakról, az MHP megalakulásáról valamint működésének tapasztalatairól. A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központjába az első Katona Nemzedéki Találkozó emlékére tavaly kihelyezett emléktábla koszorúzása elmaradhatatlan részét képezte a rendezvénynek, ahogy a bajtársi szövetség jövőbe mutató kezdeményezése is, a közösen elültetett fa, amely az elkövetkezendő generációk élhetőbb jövőjét hivatott szimbolizálni.


Aktuális hírek
Ünnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreÁlláshirdetés-Szállodaigazgató-helyettesV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet ÁlláshirdetésFarsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben Beléptetés szabályainak változása 2019. szeptember 1-tőlHelloPay kártya beváltásBeléptetés szabályainak változása 2019. június 17-tőlTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu