Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett ünnepi állománygyűlés

Az október 21-én megrendezett ünnepi állománygyűlésen társfegyveres szervek, szakszervezet és a Polgárőr Egyesület képviselői is tiszteletüket tették, ahol Dr. Szelke Tulipán Éva a Hadtörténeti Intézet és Múzeum kutató-történésze, alkalomhoz illő ünnepi beszédében a korszak hétköznapi hőseiről emlékezett meg. Felelevenítette a forradalmat megelőző és átfogó kaotikus állapotot és annak sorsfordító cselekedeteit. Az előadást követően került sor a parancsok és határozatok ismertetésére, ahol Hatvani Szabolcs őrnagy emléktárgyat adományozott Tömör István úrnak, a Balatonkenese Város Önkormányzata és az Üdülő között kialakult kiváló együttműködés emlékére, valamint elismeréseket és emléklapot adott át az állományban kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégáknak. A megemlékezést Báder Zoltán, Kötéljártó Napsugár és Torma András 56 csepp vér című zenés verses összeállítása zárta.


Aktuális hírek
Álláshirdetés Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben Beléptetés szabályainak változása 2019. szeptember 1-tőlHelloPay kártya beváltásBeléptetés szabályainak változása 2019. június 17-tőlTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Farsangi mulatság az Üdülőben
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu