Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Alakulat Napja
Az alakulat megalakulásának évfordulóján - november 15-én - zászlószalagot kapott az MH Rekreációs Kiképzési és Konferencia Központ. A szalagot Kriston István főtörzszászlós, a Magyar Honvédség vezénylőzászlósa kötötte fel a balatonakarattyai alakulat csapatzászlajára. Ünnepi beszédében Simon-Jójárt Sándor János nyugállományú ezredes, a Magyar Tartalékosok Szövetsége Veszprém Megyei Egyesületének elnöke kiemelte az üdülő dolgozóinak hatékony munkáját, amely eredményeképpen pozitív irányú változás indult meg, hogy az üdülő még teljesebb mértékben megfeleljen a Magyar Honvédség oktatási, kiképzési, konferencia és turizmus igényeinek. Kriston István főtörzszászlós, a Magyar Honvédség vezénylőzászlósa szerint a zászlószalag a Magyar Honvédség altiszti karának, valamint az alakulat összefonódásának szimbóluma is. „Legyen szó kiképzési rendezvényről vagy pihenésről, az üdülő hozzájárul a katonák szellemi és fizikai jólétéhez, amely segít célkitűzéseink megvalósításában” – mondta Kriston István főtörzszászlós és elismerését fejezte ki a központban dolgozóknak munkájukért. Az állománygyűlésen meghosszabbította együttműködési megállapodását Jurcsó János, Balatonkenese polgármestere,  Simon-Jójárt Sándor János nyugállományú ezredes, a MATASZ megyei elnöke, valamint Piros Ottó ezredes, az MH RKKK parancsnoka. A hagyományokhoz híven elismerések átadására is sor került. Az ünnepi rendezvényen fellépett Hatás Andrea és Szeles József.

Aktuális hírek
Gyermektábor 2020. I. turnusÁlláshirdetésBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben HelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház biztosítja a vendégek kényelmét.
Letölthető dokumentumok
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu