Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Alakulat Napja
Az alakulat megalakulásának évfordulóján - november 15-én - zászlószalagot kapott az MH Rekreációs Kiképzési és Konferencia Központ. A szalagot Kriston István főtörzszászlós, a Magyar Honvédség vezénylőzászlósa kötötte fel a balatonakarattyai alakulat csapatzászlajára. Ünnepi beszédében Simon-Jójárt Sándor János nyugállományú ezredes, a Magyar Tartalékosok Szövetsége Veszprém Megyei Egyesületének elnöke kiemelte az üdülő dolgozóinak hatékony munkáját, amely eredményeképpen pozitív irányú változás indult meg, hogy az üdülő még teljesebb mértékben megfeleljen a Magyar Honvédség oktatási, kiképzési, konferencia és turizmus igényeinek. Kriston István főtörzszászlós, a Magyar Honvédség vezénylőzászlósa szerint a zászlószalag a Magyar Honvédség altiszti karának, valamint az alakulat összefonódásának szimbóluma is. „Legyen szó kiképzési rendezvényről vagy pihenésről, az üdülő hozzájárul a katonák szellemi és fizikai jólétéhez, amely segít célkitűzéseink megvalósításában” – mondta Kriston István főtörzszászlós és elismerését fejezte ki a központban dolgozóknak munkájukért. Az állománygyűlésen meghosszabbította együttműködési megállapodását Jurcsó János, Balatonkenese polgármestere,  Simon-Jójárt Sándor János nyugállományú ezredes, a MATASZ megyei elnöke, valamint Piros Ottó ezredes, az MH RKKK parancsnoka. A hagyományokhoz híven elismerések átadására is sor került. Az ünnepi rendezvényen fellépett Hatás Andrea és Szeles József.

Aktuális hírek
Ünnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreÁlláshirdetés-Szállodaigazgató-helyettesV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet ÁlláshirdetésFarsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben Beléptetés szabályainak változása 2019. szeptember 1-tőlHelloPay kártya beváltásBeléptetés szabályainak változása 2019. június 17-tőlTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu