Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Emléktúra a doni hősök tiszteletére
A Magyar Tartalékosok Szövetsége Veszprém Megyei Egyesületének tagjai és a Bakony Nemzetközi Menetszázad, Veszprém - Balatonfüred - Balatonfűzfő közötti 50 km-es gyalogtúrával tisztelgett az 1943. januárjában, a Don partján elesett Magyar Királyi 2. Honvéd Hadsereg egykori katonái előtt. A hét helyszínen tartott megemlékezés sorozat a január 18-án a balatonfűzfői Jézus Szíve Plébániatemplomnál fejeződött be, ahol katolikus szent misét és a templom falán elhelyezett emléktáblánál koszorúzást tartottak. MATASZ Veszprém Megyei Egyesületének elnöke, Simon-Jójárt Sándor János nyugállományú ezredes beszédében így fogalmazott: „Évtizedeknek kellett eltelni, hogy a 2. Honvéd Hadsereg katonái megkapják a hősöknek járó tiszteletet, az áldozatoknak járó kegyeletet. A Donnál járt katonákra úgy emlékezzünk, mint hősökre, hazafiakra, akik az utolsó leheletükig teljesítették kötelességeiket.” A beszédet követően honvédségi alakulatok parancsnokai - köztük Piros Ottó ezredes, az MH RKKK parancsnoka-, társszervek vezetői és a környező önkormányzatok polgármesterei valamint civil megemlékezők is elhelyezhették koszorújukat. 

Aktuális hírek
Tájékoztató (Intézménylátogatás, vízijármű használat)Ünnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben Beléptetés szabályainak változása 2019. szeptember 1-tőlHelloPay kártya beváltásBeléptetés szabályainak változása 2019. június 17-tőlTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu