Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Főszezonzáró csapatünnep a Honvéd Üdülőben
„Az idei évben az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ minden törekvése, fejlesztése arra irányult, hogy igényjogosult vendégeink minél színvonalasabb körülmények között, minél tartalmasabban tudjanak pihenni, kikapcsolódni” – mondta Piros Ottó ezredes, a központ parancsnoka a főszezon zárása alkalmából szeptember 14-én, szerdán megrendezett ünnepi állománygyűlésen.
A parancsnok rövid összefoglalójában kiemelte: miután tavaly novemberben kinevezték a központ élére, az MH RKKK belső működési rendjének kialakítását követően első feladatának érezte, hogy a környékbeli települések önkormányzataival jó kapcsolatot alakítson ki. Következőkben pedig természetesen a szolgáltatások és az infrastruktúra nagymértékű fejlesztésébe kezdtek. Piros Ottó ezredes emlékeztetett arra: a migrációs válsággal kapcsolatos, határok menti feladatok végrehajtásában érintett állomány is a Honvédüdülőben kapott (és kap) lehetőséget a regenerációra, ami az itt szolgálók, dolgozók számára újszerű kihívást jelentett, ám – mint fogalmazott – „szépen megoldották.” 
Pandur-Szilágyi Enikő hadnagy, az MH RKKK pénzügyi referense beszédében emlékeztetett arra, hogy a Honvédüdülő jövőre ünnepli fennállásának századik évfordulóját. A jeles alkalom előzeteseként röviden összefoglalta a szervezet múltjának eddigi jelentősebb állomásait. A hadnagy  szerint az idei szezonban az itt dolgozók már új szemlélet szerint végezték munkájukat. Zárszóként köszönetet mondott a Honvéd Vezérkar eddigi hathatós támogatásáért. 
Az állománygyűlésen Varga János vezérőrnagy, a Honvéd Vezérkar főnökének koordinációs helyettese és Piros Ottó ezredes elismeréseket adtak át. 
A főszezon zárása alkalmából az állomány ajándékként az Éles István humorista vezette Stand Up Brigád műsorát élvezhette. 

Forrás: honvedelem.hu


Aktuális hírek
VéradásBeléptetés szabályainak változásaSzezonnyitó BalatonakarattyánJó úton jár a Honvéd Üdülő!Koszorúzás a balatonkenesei Kossuth szobornálÜnnepi állománygyűlésen emlékeztek meg az 1848-49-es eseményekről a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia KözpontjábanNőnapi köszöntő a Honvéd ÜdülőbenTavasz, gasztronómia, magyar ízek - Kolbász és hurkatöltő bajnokság Balatonakarattyán"CISM Day Run- Futás a békéért" rendezvényhez csatlakozott a Honvéd Üdülő állományaFarsangi mulatságok a Honvéd ÜdülőbenÁllománygyűlés a Magyar Kultúra Napja tiszteletéreKoszorúzás a doni hősök emlékéreTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánÉvzáró állománygyűlésÖsszhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam - Nemzetközi hét 11.12-18.VI. Vadászpilóta TalálkozóNATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről
Aktuális rendezvényeink
Évadzáró programsorozatIV. Sör és Csülök Fesztivál UPDATESzínházi előadások a Honvéd ÜdülőbenÉvadzáró programsorozat a Honvéd ÜdülőbenGyermek táborok 2019.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Adatlap
Adatlap.docx
Turnus tábla 2019.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu