Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Főszezonzáró csapatünnep a Honvéd Üdülőben
„Az idei évben az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ minden törekvése, fejlesztése arra irányult, hogy igényjogosult vendégeink minél színvonalasabb körülmények között, minél tartalmasabban tudjanak pihenni, kikapcsolódni” – mondta Piros Ottó ezredes, a központ parancsnoka a főszezon zárása alkalmából szeptember 14-én, szerdán megrendezett ünnepi állománygyűlésen.
A parancsnok rövid összefoglalójában kiemelte: miután tavaly novemberben kinevezték a központ élére, az MH RKKK belső működési rendjének kialakítását követően első feladatának érezte, hogy a környékbeli települések önkormányzataival jó kapcsolatot alakítson ki. Következőkben pedig természetesen a szolgáltatások és az infrastruktúra nagymértékű fejlesztésébe kezdtek. Piros Ottó ezredes emlékeztetett arra: a migrációs válsággal kapcsolatos, határok menti feladatok végrehajtásában érintett állomány is a Honvédüdülőben kapott (és kap) lehetőséget a regenerációra, ami az itt szolgálók, dolgozók számára újszerű kihívást jelentett, ám – mint fogalmazott – „szépen megoldották.” 
Pandur-Szilágyi Enikő hadnagy, az MH RKKK pénzügyi referense beszédében emlékeztetett arra, hogy a Honvédüdülő jövőre ünnepli fennállásának századik évfordulóját. A jeles alkalom előzeteseként röviden összefoglalta a szervezet múltjának eddigi jelentősebb állomásait. A hadnagy  szerint az idei szezonban az itt dolgozók már új szemlélet szerint végezték munkájukat. Zárszóként köszönetet mondott a Honvéd Vezérkar eddigi hathatós támogatásáért. 
Az állománygyűlésen Varga János vezérőrnagy, a Honvéd Vezérkar főnökének koordinációs helyettese és Piros Ottó ezredes elismeréseket adtak át. 
A főszezon zárása alkalmából az állomány ajándékként az Éles István humorista vezette Stand Up Brigád műsorát élvezhette. 

Forrás: honvedelem.hu


Aktuális hírek
Jó úton jár a Honvéd Üdülő!Koszorúzás a balatonkenesei Kossuth szobornálÜnnepi állománygyűlésen emlékeztek meg az 1848-49-es eseményekről a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia KözpontjábanNőnapi köszöntő a Honvéd ÜdülőbenTavasz, gasztronómia, magyar ízek - Kolbász és hurkatöltő bajnokság Balatonakarattyán"CISM Day Run- Futás a békéért" rendezvényhez csatlakozott a Honvéd Üdülő állományaFarsangi mulatságok a Honvéd ÜdülőbenÁllománygyűlés a Magyar Kultúra Napja tiszteletéreKoszorúzás a doni hősök emlékéreTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánÉvzáró állománygyűlésÖsszhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam - Nemzetközi hét 11.12-18.VI. Vadászpilóta TalálkozóNATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről
Aktuális rendezvényeink
Gyereknap a Honvéd ÜdülőbenNyári Szezonnyitó a Honvéd ÜdülőbenPünkösdi hétvége a Honvéd ÜdülőbenGyermek táborok 2019.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Turnus tábla 2019.pdf
Adatlap.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu