Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Logisztikusok Napja
Ünnepi állománygyűléssel emlékezett meg a Logisztikusok Napjáról a Magyar Honvédség Rekreációs Kiképzési és Konferencia Központ december 2-án, pénteken. 
A rendezvényen az alakulat állománya mellett részt vett Blazsán János ezredes, a Honvéd Vezérkar Logisztikai Csoportfőnökség, csoportfőnök helyettese, Schmidt Zoltán dandártábornok, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság logisztikai erők főnöke, Solymosi Ferenc ezredes, az MH Logisztikai Központ, Logisztikai Igazgatóság logisztikai igazgatója, Baráth Ernő ezredes, az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár parancsnoka, Mergancz Sándor dandártábornok, az MH Katonai Rendészeti Központ parancsnoka, Bozóki János ezredes, az MH Légijármű Javítóüzem parancsnoka, Stoszek János alezredes, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred, parancsnokhelyettese, Mits Norbert alezredes, az MH 54. Veszprém Radarezred parancsnok helyettese és Dr. Doór Zoltán, a Magyar Logisztikai Egyesület elnöke. 
Az állománygyűlésen Dr. Keszthelyi Gyula, a Magyar Katonai Logisztikai Egyesület elnöke mondott ünnepi beszédet, majd Piros Ottó ezredes, az alakulat parancsnoka nyújtott át elismeréseket a kiemelkedő munkát végző katonáknak és közalkalmazottaknak. 
A rendezvény a Magyar Utazó Kamara Színház előadásával zárult. 

Fotók: Hellebrandt Zoltán

Aktuális hírek
"Menjen a tél, jöjjön a tavasz!"Felvarrók, emlékek…A magyar kultúra napját ünnepelték BalatonakarattyánFőhajtás a hősök előttÁlláshirdetés
Aktuális rendezvényeink
Kolbász- és hurkatöltő versenyHosszú Hétvége a Honvéd ÜdülőbenHúsvéti hétvége
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Turnusváltás_2018
Adatlap.pdf
Turnusváltás_2017
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu