Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Advent Balatonakarattyán
Első alkalommal szervezett adventi hétvégét az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ. 
Pénteken este családi filmvetítéssel kezdődött a program. Szombaton délelőtt Olasz Etelka mesemondó várta a gyermekeket sok-sok izgalmas történettel, melyekben a kicsik is szerepet kaptak. Ebéd után a kézműves foglalkozáson szebbnél szebb karácsonyfadíszeket hajtogattak, majd a Kiskarácsony, avagy kaland a Csokoládé úton című interaktív gyerekműsorral várták a kicsiket és nagyokat egyaránt egy kis közös zenélésre, táncra. Este az MH Veszprém Légierő Zenekar koncertjével hangolódtak az ünnepre, vasárnap délelőtt pedig adventi áhítatra várta az imateremben a vendégeket Oláh Emil alezredes, a Protestáns Tábori Püspökség kiemelt vezető tábori lelkésze.

Aktuális hírek
"Menjen a tél, jöjjön a tavasz!"Felvarrók, emlékek…A magyar kultúra napját ünnepelték BalatonakarattyánFőhajtás a hősök előttÁlláshirdetés
Aktuális rendezvényeink
Kolbász- és hurkatöltő versenyHosszú Hétvége a Honvéd ÜdülőbenHúsvéti hétvége
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Turnusváltás_2018
Adatlap.pdf
Turnusváltás_2017
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu