Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Ünnepek a Honvéd Üdülőben
Öt napos karácsonyi programmal várták a szervezők december 23-27. között a pihenni és ünnepelni vágyókat Balatonakarattyán, az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban.  
December 23-án, pénteken délután karácsonyi asztaldíszek alkotásával kezdődött a programsorozat, majd borkóstolóval folytatódott. Este pedig egy zenés játék zárta a napot, melyet a komáromi Magyarock Dalszínház Egyesület művészei adtak elő nagy sikerrel, és minden vendéget sikerült lélekben ráhangolni az ünnepre. December 24-én délelőtt szebbnél szebb karácsonyfadíszek készültek, majd mézeskalácsokat lehetett díszíteni Pátkai Miklós irányításával. Közben karácsonyi dallamok kíséretében forró kakaót kóstolhattak a vendégek. Ebéd után sor került az üdülő karácsonyfájának díszítésére, melyre mindenki felakasztotta az általa készített díszt, majd a közös éneklés sem maradhatott el. December 25-én karácsonyi illatzacskók varrásával folytatódott az ünnep, mindenki szívesen vette kezébe a tűt és cérnát, örömmel készítette a saját kis illatzacskóját. Gyerekek, felnőttek, nagyszülők lelkesen dolgoztak együtt, még a nagypapák sem restelkedtek a varrással. Délután a balatonfűzfői Fűzfő Hagyományőrző és Nosztalgia Táncklub táncosai léptek fel a színházteremben; gyertyafényes keringő, palotás, charleston, arab flamenco, boogie, tangó szerepelt a repertoárjukban. A vendégek sok-sok tapssal jutalmazták a produkciót, és a műsor végén szívesen perdültek maguk is táncra. A napot a Military Girls együttes lélekmelengető karácsonyi műsora zárta. December 26-án délelőtt rajzversenyt szerveztek „Legszebb karácsonyi élményem” címmel, ahol ismét lelkesen készültek a szép alkotások. Ebéd után egy zenés színházi előadással kedveskedtek a vendégeknek „Szépség és szörnyeteg” címmel a Dal-Ma zenés színház művészei. Az előadás után forralt bor-kóstoló várta a vendégeket, este pedig a Four Fathers előadói estjét élvezhette a közönség. December 27-én még egy mozifilmvetítés várta az érdeklődőket, aztán sok élménnyel, gazdag programokkal, gyönyörű előadásokkal, sok szép saját kézműves alkotással a tarsolyukban tértek haza a vendégek. 
Szilveszterkor is várta az üdülő a mulatni vágyókat. Idén három helyszínen szerveztek programokat. A Központi Étteremben és a Hotel Napfény éttermében háromfogásos menü és pezsgő várta a vendégeket, éjfélkor korhelyleves, virsli és lencse került az asztalokra, a jó hangulatról pedig Szűcs Judit és Postás Józsi gondoskodott. A Balaton-parton utcabállal készültek a fiataloknak, az új esztendőt pedig tűzijátékkal köszöntötték.

Ritterné Pajor Csilla könyvtáros
Fotó: Gajda Fanni, Friedrich Melinda, Ritter József 

Aktuális hírek
Jó úton jár a Honvéd Üdülő!Koszorúzás a balatonkenesei Kossuth szobornálÜnnepi állománygyűlésen emlékeztek meg az 1848-49-es eseményekről a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia KözpontjábanNőnapi köszöntő a Honvéd ÜdülőbenTavasz, gasztronómia, magyar ízek - Kolbász és hurkatöltő bajnokság Balatonakarattyán"CISM Day Run- Futás a békéért" rendezvényhez csatlakozott a Honvéd Üdülő állományaFarsangi mulatságok a Honvéd ÜdülőbenÁllománygyűlés a Magyar Kultúra Napja tiszteletéreKoszorúzás a doni hősök emlékéreTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánÉvzáró állománygyűlésÖsszhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam - Nemzetközi hét 11.12-18.VI. Vadászpilóta TalálkozóNATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről
Aktuális rendezvényeink
Gyereknap a Honvéd ÜdülőbenNyári Szezonnyitó a Honvéd ÜdülőbenPünkösdi hétvége a Honvéd ÜdülőbenGyermek táborok 2019.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Turnus tábla 2019.pdf
Adatlap.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu