Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Gyermektábor


Nyári gyermektáborok


A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ a Magyar Honvédség Szociálpolitikai Közalapítvány anyagi támogatásával nyári gyermektáborokat szervez a nyár folyamán.A Magyar Honvédség személyi állományába tartozó családok, illetve a Magyar Honvédség szociális gondoskodási körébe tartozó családok 8-13 év közötti gyermekei, árvái, félárvái, unokái öt turnusban tölthetnek el egy-egy hetet Balatonakarattyán.Az idei évben szép számban jelentkeztek a gyermekek, az első turnust is 30 fő feletti létszámmal indíthattuk el június 29-én. A további táboroknál pedig 45-50 fő közötti a gyermekek létszáma.A táborozók részére ötszöri étkezést, szállást és gazdag programkínálatot biztosítunk.4 fő pedagógus foglalkozik velük a nap 24 órájában.A táborba érkezés estéjén, az ismerkedést követően éjszakai bátorságpróbát szervezünk, mely alkalom megalapozza a közösségi összetartozást. A második napon természetesen a strandolásé a főszerep, majd a hét utolsó napján hajókázáson vesznek részt.Keddenként számítógépes szimulációs játékokon, stratégiai gyakorlatokon keresztül ismerkedhetnek a katonai élet e szegmensével, a HM EI Zrt. jóvoltábol.Hétfőn és szerdán Nemesvitára kirándulnak a Westernaparkba, ahol 10 órától olyan sokszínű programokon vesznek részt mint például: bankrabló show, lovas műsor, madárbemutató, póni lovaglás, aranymosás, íjászkodás, vízi csúszda, kötélpálya.A gyermekeket Dévai Levente interaktív műsorával majd táborozó karaokéval egybekötött gyermek diszkóval búcsúztatjuk. Mind a pedagógusok, mind a gyerekek nevében mondhatom, nagyon jól érezik magukat, köszönik a sok izgalmas programot, a kollégák munkáját, segítségét, a szépen felújított tábort. A gyerekek és a pedagógusok is úgy távoznak a táborból, hogy jövőre is szeretnének jönni hozzánk.


Aktuális hírek
Jó úton jár a Honvéd Üdülő!Koszorúzás a balatonkenesei Kossuth szobornálÜnnepi állománygyűlésen emlékeztek meg az 1848-49-es eseményekről a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia KözpontjábanNőnapi köszöntő a Honvéd ÜdülőbenTavasz, gasztronómia, magyar ízek - Kolbász és hurkatöltő bajnokság Balatonakarattyán"CISM Day Run- Futás a békéért" rendezvényhez csatlakozott a Honvéd Üdülő állományaFarsangi mulatságok a Honvéd ÜdülőbenÁllománygyűlés a Magyar Kultúra Napja tiszteletéreKoszorúzás a doni hősök emlékéreTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánÉvzáró állománygyűlésÖsszhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam - Nemzetközi hét 11.12-18.VI. Vadászpilóta TalálkozóNATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről
Aktuális rendezvényeink
Gyereknap a Honvéd ÜdülőbenNyári Szezonnyitó a Honvéd ÜdülőbenPünkösdi hétvége a Honvéd ÜdülőbenGyermek táborok 2019.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Turnus tábla 2019.pdf
Adatlap.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek fontos elemei kínálatunknak.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu