Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Gyermektábor


Nyári gyermektáborok


A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ a Magyar Honvédség Szociálpolitikai Közalapítvány anyagi támogatásával nyári gyermektáborokat szervez a nyár folyamán.A Magyar Honvédség személyi állományába tartozó családok, illetve a Magyar Honvédség szociális gondoskodási körébe tartozó családok 8-13 év közötti gyermekei, árvái, félárvái, unokái öt turnusban tölthetnek el egy-egy hetet Balatonakarattyán.Az idei évben szép számban jelentkeztek a gyermekek, az első turnust is 30 fő feletti létszámmal indíthattuk el június 29-én. A további táboroknál pedig 45-50 fő közötti a gyermekek létszáma.A táborozók részére ötszöri étkezést, szállást és gazdag programkínálatot biztosítunk.4 fő pedagógus foglalkozik velük a nap 24 órájában.A táborba érkezés estéjén, az ismerkedést követően éjszakai bátorságpróbát szervezünk, mely alkalom megalapozza a közösségi összetartozást. A második napon természetesen a strandolásé a főszerep, majd a hét utolsó napján hajókázáson vesznek részt.Keddenként számítógépes szimulációs játékokon, stratégiai gyakorlatokon keresztül ismerkedhetnek a katonai élet e szegmensével, a HM EI Zrt. jóvoltábol.Hétfőn és szerdán Nemesvitára kirándulnak a Westernaparkba, ahol 10 órától olyan sokszínű programokon vesznek részt mint például: bankrabló show, lovas műsor, madárbemutató, póni lovaglás, aranymosás, íjászkodás, vízi csúszda, kötélpálya.A gyermekeket Dévai Levente interaktív műsorával majd táborozó karaokéval egybekötött gyermek diszkóval búcsúztatjuk. Mind a pedagógusok, mind a gyerekek nevében mondhatom, nagyon jól érezik magukat, köszönik a sok izgalmas programot, a kollégák munkáját, segítségét, a szépen felújított tábort. A gyerekek és a pedagógusok is úgy távoznak a táborból, hogy jövőre is szeretnének jönni hozzánk.


Aktuális hírek
Gyermektábor 2020. II. turnusÁlláshirdetés Gyermektábor 2020. I. turnusÁlláshirdetésBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben HelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház biztosítja a vendégek kényelmét.
Letölthető dokumentumok
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu