Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Tájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)

FELTÖLTŐ-KÁRTYA HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK: 

A feltöltő-kártya készpénz nélküli vásárlást tesz lehetővé az előzetesen feltöltött összeghatárig, használata díjmentes. 
A feltöltő-kártya tárgy év május 02. és szeptember 30. között kötelezően használandó üdülőnk területén a megjelölt árusító helyeken. A kártyák érvényességi ideje az első feltöltéstől számított 160 nap, de legkésőbb tárgy év szeptember 30. Mivel a feltöltő-kártyához PIN kód nem tartozik, az illetéktelen felhasználásért felelősséget nem vállalunk.

HOL TUDOM ÁTVENNI A FELTÖLTŐ-KÁRTYÁMAT? 
Recepciókon (Hotel Sirály, Hotel Aranyhíd, Hotel Napfény, Faházas Pihenő) 
Strand KÁRTYAFELTÖLTŐ PONTOK-on (HelloPay)

A feltöltő-kártya átvételekor első feltöltés szükséges, melyről a kapott bizonylatot kérjük, hogy amíg üdülőnkben tartózkodik, szíveskedjen megőrizni! 
A feltöltés összegéből 500,- Ft letéti díj (kaució) zárolásra kerül, mely összeget a kártya visszaváltásakor készpénzben visszafizetünk Önnek. 

HOL TUDOM FELTÖLTENI A FELTÖLTŐ-KÁRTYÁMAT? 
Recepciókon (Hotel Sirály, Hotel Aranyhíd, Hotel Napfény, Faházas Pihenő) 
Strand KÁRTYAFELTÖLŐ PONTOK-on 
Központi presszóban 

A feltöltés készpénzzel díjtalan. 
A bankkártyás feltöltés vásárlásnak minősül, melyért a számlát vezető pénzintézet tranzakciós díjat számít fel. 

HOL LEHET A FELTÖLTŐ-KÁRTYÁVAL FIZETNI? 
Központi presszó (A központi presszóban készpénzzel, bankkártyával, SZÉP kártyával is fizethet.) 
KIZÁRÓLAG FELTÖLTŐ-KÁRTYÁVAL minden más árusító helyen 

EGYENLEG LEKÉRDEZÉSE 
Aktuális egyenlegét lekérdezheti bármely elfogadó helyen. 

MIT TEGYEK HA ELVESZTETTEM, VAGY MEGRONGÁLÓDOTT A FELTÖLTŐ-KÁRTYÁM? 
Amennyiben feltöltő-kártyája elveszett vagy megrongálódott, abban az esetben lehetősége van ezt bejelenteni bármely feltöltő ponton. Az első feltöltésnél kapott bizonylat felmutatásával az elveszett / megrongálódott kártyát lehetőség van letiltatni, illetve szükséges új kártyát igényelnie, melyre a sérült kártyán lévő egyenleg átvezetésére (az átfutási idő után) van lehetőség munkanapokon, munkaidő keretein belül!
Amennyiben az első feltöltésnél kapott bizonylatot nem őrzi meg, úgy az esetleges károkért felelősséget nem vállalunk!

A FELTÖLTŐ-KÁRTYA VISSZAVÁLTÁSA 
A kártya tárgyév szeptember 30-ig bármikor visszaváltható az átvételi pontokon. A rajta lévő összeget készpénzben visszafizetjük Önnek.

Az adott év szeptember 30-ig vissza nem váltott kártyákon maradt egyenlegek visszatérítésére a későbbiekben nincs lehetőség!!!


Aktuális hírek
Horgász tevékenységek szüneteltetése!V. Sör és Csülök FesztiválIsmét az üdülőben állomásozott a Fair Play RoadshowA HelloPay kártyák érvényessége hamarosan lejár!Ünnepi állománygyűlés Szent István királyunk tiszteletéreGyermektábor 2020. V. turnus Gyermektábor 2020. IV. turnusGyermektábor 2020. III. turnus Gyermektábor 2020. II. turnusGyermektábor 2020. I. turnusBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben HelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Kiállítás /A haza szolgálatában - szabadságunk védelmében/ Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Letölthető dokumentumok
Adatlap 2020.
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Bemutatkozás
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu