Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Karácsonyi pihenőnapok Balatonakarattyán


Idei évben is rendkívül széles programokkal várta intézményünk a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket az ünnepek alatt. December 22-26 között többek között kutyaszánhúzás, látvány jégszobor faragás, kézműves foglalkozás, filmvetítés és zenés előadások kerültek megrendezésre.

 

Programjainkat 22-n délután kutyaszánozással kezdtük. Buda Bálint Nyárlőrincből érkezett hozzánk nyolc szánhúzó kutyájával, akik hó hiányában kutyakocsizással szórakoztatták vendégeinket. Az első nap estét díszítette Feke Pál Junior Prima és Artisjus-díjas színművész lírai akusztikus műsorával, zongorán közreműködött Sebestyén Áron jazz- zenész, zeneszerző.

Következő nap két vendéget köszönthettünk, Takács László és Varga Zoltán (Ice Line) jégszobor faragókat, akik 30 éve jégszobraikkal kápráztatják el mindazokat, akik élőben is szeretnék látni, hogy egy jégtömbből hogyan lesz „minden, amit a fantázia elbír”. Délutáni programunkban, családias hangulatban kézműves foglalkozáson vehettek részt kicsik és nagyok, angyalkát készítettünk. Az estét a Buborék együttes interaktív gyermek műsorával zárta, ahol vendégünk volt „Hógolyó és a Hóember”.

December 24. az ünnep teljes fényében zajlott, 9 órakor az üdülő imatermében Takács Tamás ezredes, katolikus tábori lelkészi kar vezető celebrálásában karácsonyi Szentmisén, majd karácsonyi díszkészítésen és a közös karácsonyfa feldíszítésében vehettek részt vendégeink. A hangulatot forró kakaózással fokoztuk, ünnepelve közösen a karácsony eljövetelét.

December 25-n este Hoffmann Richard és Csóka Anita operaénekesek „Pest megér egy estet” című zenés bohózat előadásában kuplé, sanzon és operett válogatásokat hallhattunk, zongorán kísért Bárkányi-Horváth Éva művésztanár.

Mind a gyermekek, mind a felnőttek számára kialakított programok között szerepelt még a Polar Express című film vetítése, Pin - pong verseny, majd a pihenőnapok végét a Nosztalgia Együttes a zenés-táncos estjével zárta.

 

 


Aktuális hírek
Horgász tevékenységek szüneteltetése!V. Sör és Csülök FesztiválIsmét az üdülőben állomásozott a Fair Play RoadshowA HelloPay kártyák érvényessége hamarosan lejár!Ünnepi állománygyűlés Szent István királyunk tiszteletéreGyermektábor 2020. V. turnus Gyermektábor 2020. IV. turnusGyermektábor 2020. III. turnus Gyermektábor 2020. II. turnusGyermektábor 2020. I. turnusBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben HelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Kiállítás /A haza szolgálatában - szabadságunk védelmében/ Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Letölthető dokumentumok
Adatlap 2020.
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Bemutatkozás
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu