Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Szilveszteri pillanatok a Honvéd Üdülőből

2018-ban az Óév búcsúztatását és az Újév megkezdését ismét négy helyszínen ünnepelhették meg a szórakozni vágyó vendégek az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központjában.

Az év utolsó napján több mint 350 fő vendéggel gazdagodtunk, akiket 18.00 órai kezdettel a 4 helyszínen 4 zenekar köszöntött. A Központi étteremben a Sungroove Partyzenekar az elmúlt pár év hazai és külföldi slágereivel nyitotta az estét, majd sztárvendégeink Bódi Guszti és Margó voltak, akik a közönség bevonásával búcsúztatták az Óévet. A Napfény étteremben a kéttagú Campari Band tánczenekar szórakoztatta a vendégeket, majd 23.00 órától Szabó Ádám zenész, énekes, harmonikás, előadását halhattuk. A Rendezvényközpontban a Veszprémből érkező Sunshine Music Duo nosztalgia zenekar az ’50-’80-as évek slágereit hozta el nekünk. Ezen a helyszínen 21.00 órától sztárvendégünk volt Wolf Kati énekesnő, aki 2011-ben az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselte hazánkat, és a dortmundi rádió Eurovíziós különdíját kapta.  A Parti filagórián 20.00 órától DJ Cybere zenélt. Mind a 4 helyszínen tűzijátékkal búcsúztattuk a 2018-as évet, mindenkit sok szeretettel várunk programjainkra az elkövetkező Újévben is.


Aktuális hírek
Horgász tevékenységek szüneteltetése!V. Sör és Csülök FesztiválIsmét az üdülőben állomásozott a Fair Play RoadshowA HelloPay kártyák érvényessége hamarosan lejár!Ünnepi állománygyűlés Szent István királyunk tiszteletéreGyermektábor 2020. V. turnus Gyermektábor 2020. IV. turnusGyermektábor 2020. III. turnus Gyermektábor 2020. II. turnusGyermektábor 2020. I. turnusBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben HelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Kiállítás /A haza szolgálatában - szabadságunk védelmében/ Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Letölthető dokumentumok
Adatlap 2020.
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Bemutatkozás
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu