Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Emléktúra a doni hősök tiszteletére
A Magyar Tartalékosok Szövetsége Veszprém Megyei Egyesületének tagjai és a Bakony Nemzetközi Menetszázad, Veszprém - Balatonfüred - Balatonfűzfő közötti 50 km-es gyalogtúrával tisztelgett az 1943. januárjában, a Don partján elesett Magyar Királyi 2. Honvéd Hadsereg egykori katonái előtt. A hét helyszínen tartott megemlékezés sorozat a január 18-án a balatonfűzfői Jézus Szíve Plébániatemplomnál fejeződött be, ahol katolikus szent misét és a templom falán elhelyezett emléktáblánál koszorúzást tartottak. MATASZ Veszprém Megyei Egyesületének elnöke, Simon-Jójárt Sándor János nyugállományú ezredes beszédében így fogalmazott: „Évtizedeknek kellett eltelni, hogy a 2. Honvéd Hadsereg katonái megkapják a hősöknek járó tiszteletet, az áldozatoknak járó kegyeletet. A Donnál járt katonákra úgy emlékezzünk, mint hősökre, hazafiakra, akik az utolsó leheletükig teljesítették kötelességeiket.” A beszédet követően honvédségi alakulatok parancsnokai - köztük Piros Ottó ezredes, az MH RKKK parancsnoka-, társszervek vezetői és a környező önkormányzatok polgármesterei valamint civil megemlékezők is elhelyezhették koszorújukat. 

Aktuális hírek
Horgász tevékenységek szüneteltetése!V. Sör és Csülök FesztiválIsmét az üdülőben állomásozott a Fair Play RoadshowA HelloPay kártyák érvényessége hamarosan lejár!Ünnepi állománygyűlés Szent István királyunk tiszteletéreGyermektábor 2020. V. turnus Gyermektábor 2020. IV. turnusGyermektábor 2020. III. turnus Gyermektábor 2020. II. turnusGyermektábor 2020. I. turnusBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben HelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Kiállítás /A haza szolgálatában - szabadságunk védelmében/ Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Letölthető dokumentumok
Adatlap 2020.
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Bemutatkozás
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu