Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
CISM - Futás a békéért

Idén 76 fővel vett részt a Magyar Honvédség, Rekreációs Kiképzési és Konferencia Központ a Nemzetközi Sporttanács (CISM) megalakulásának 72. évfordulóján szervezett futónapon.
A hűvös reggel ellenére az alakulat állományából szép számmal jelentkeztek a kb. 2 kilométeres táv teljesítésére. Az üdülő területének körbefutását Vörös Eszter honvédelmi alkalmazott, testépítő és fitneszedző bemelegítő gyakorlatsora előzte meg, majd ezt követően álltak rajthoz a futók, így hangsúlyozva a sport, az egészséges életmód és a nemzetközi összefogás eszméjét, melyre a CISM törekszik.
1948. február 18-án öt ország – a mai Benelux államok, Dánia és Franciaország – alapította meg a sporttanácsot, melyhez napjainkra több mint 130 ország csatlakozott. A CISM tagországok katonái, honvédelmi alkalmazottjai, honvédelmi sportegyesületek tagjai 2006 óta közös futással ünneplik a sportanács létrehozásának évfordulóját, melyhez a Magyar Honvédség 2016-ban csatlakozott.Aktuális hírek
Horgász tevékenységek szüneteltetése!V. Sör és Csülök FesztiválIsmét az üdülőben állomásozott a Fair Play RoadshowA HelloPay kártyák érvényessége hamarosan lejár!Ünnepi állománygyűlés Szent István királyunk tiszteletéreGyermektábor 2020. V. turnus Gyermektábor 2020. IV. turnusGyermektábor 2020. III. turnus Gyermektábor 2020. II. turnusGyermektábor 2020. I. turnusBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben HelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Kiállítás /A haza szolgálatában - szabadságunk védelmében/ Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Letölthető dokumentumok
Adatlap 2020.
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Bemutatkozás
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu