Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Ismét az üdülőben állomásozott a Fair Play Roadshow

Ötödik alkalommal rendezték meg Balatonakarattyán, az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban (MH RKKK) a Fair Play Roadshow elnevezésű bajnokságot augusztus 29-én, szombaton. Öt csapat mérte össze ügyességét egy különleges szabályrendszerrel rendelkező labdajátékban.
Az Oltalom Sport Egyesület 2012-ben indította útjára a roadshow-t, amelynek legfontosabb missziója, hogy a futball ismét a sportról, a játékról, a csapatról, egymás elfogadásáról és az összefogásról szóljon. A végső cél, hogy a sport legyen az a tevékenység, ahol nem számít a bőrszín, az etnikum és a vallási hovatartozás. Az egyesület Budapest különböző kerületeiben van jelen és a sportkedvelő, hátrányos helyzetű gyerekeknek, valamint felnőtteknek próbálja teljesebbé tenni az életét. Ezért is volt jelentős pillanat számukra az, amikor meghívást kaptak a streetfootballworld globális szervezetébe, melyet az EU, a FIFA, az UEFA és az MLSZ is elismer és támogat. A berlini székhelyű szervezet olyan egyesületeket kapcsol össze, amelyek a leszakadó társadalmi csoportok integrációján dolgoznak a sport segítségével. Mivel a sportszerűség a legfőbb szempont, így egy fair play bajnokság menete különbözik a megszokottaktól. A mérkőzés kezdete előtt a mediátorok felügyelete mellett tisztázzák a szabályokat a játékosok. Ők azok, akik helyettesítik a bírókat a pályán és tevékenységük során nem szólnak bele a játék menetébe. A díjazás is természetesen a legsportszerűbb csapatnak jár – tudtuk meg Pál Attilától az Oltalom SE mediátorától. Az idei bajnokságra és az Oltalom Sport Egyesület arénájába a berlini utcaifoci válogatott, a Sportland Brandenburg vendégként érkezett, akik végül a második helyet szerezték meg. Az üdülőben táborozott és a játékba spontán bekapcsolódott a Nemzeti Közszolgálati Egyetem SE vívószakosztály által összeállított csapat is, akik Fair Play Kupa nyerteseként zárták az eseményt. Mellettük pályára lépett még az Oltalom SE két csapata is, melyek közül az egyik megszerezte a harmadik helyet. Az MH RKKK az elmúlt évekhez hasonlóan a kezdeményezés támogatásának jeléül nemcsak a helyszínt biztosította, hanem a fair play szellemiségében összeállította 10 fős csapatát is, akik végül az első helyen végeztek.Aktuális hírek
Horgász tevékenységek szüneteltetése!V. Sör és Csülök FesztiválIsmét az üdülőben állomásozott a Fair Play RoadshowA HelloPay kártyák érvényessége hamarosan lejár!Ünnepi állománygyűlés Szent István királyunk tiszteletéreGyermektábor 2020. V. turnus Gyermektábor 2020. IV. turnusGyermektábor 2020. III. turnus Gyermektábor 2020. II. turnusGyermektábor 2020. I. turnusBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben HelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Kiállítás /A haza szolgálatában - szabadságunk védelmében/ Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Letölthető dokumentumok
Adatlap 2020.
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Bemutatkozás
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu