Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Szilveszter – minden korosztálynak
Négy helyszínen, négyféle programmal várta a mulatni vágyókat az óév utolsó napján az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ, így minden korosztály megtalálhatta a számára megfelelő szórakozási lehetőséget.

Szilveszter napján este hét órától várták többfogásos vacsorával, illetve svédasztalos kiszolgálással a vendégeket Balatonakarattyán, a Honvéd Üdülőben. A Központi Étteremben háromféle menüből választhattak, a Moziteremben és a Hotel Napfény éttermében pedig válogatott finomságokat kóstolhattak a szilveszterezők, így például csülökpástétomot, tárkonyos malacragu levest, májpürével töltött sonkatekercset, bőrös sertéskarajt pezsgős párolt káposztával, süllőt Orly módra majonézes céklával, és vörösboros marhapörköltet juhtúrós sztrapacskával. Vacsora után Szakál Attila koreográfus vezetésével izgalmas és változatos táncshow-t láthattak a vendégek, melyben az érzelmek, az indulatok, a szenvedély, de ugyanakkor a könnyedség, játékosság, vidámság is megjelent a különféle stílusok felvonultatásával. A show után a három helyszínen három sztárvendég szórakoztatta a közönséget: a Hotel Napfényben Bunyós Pityu, a Központi Étteremben Oláh Gergő, a Moziteremben pedig Zoltán Erika varázsolt fergeteges hangulatot. Aki pedig egy hamisítatlan Balaton-parti partyval akart az óévtől búcsúzni, DJ. Filó várta a strandi filagóriában. Éjfélkor mind a négy helyszínen tűzijátékkal köszöntötték az újévet, majd az ilyenkor elmaradhatatlan korhelyleves, lencsesaláta és virsli került az asztalokra. A balatonakarattyai szilveszter évről évre népszerűbb a vendégek körében: a 2017-es esztendőt több mint 450 igényjogosult búcsúztatta a Honvéd Üdülőben.

Aktuális hírek
Lezárás meghosszabbítása 2021. március 31-ig Üdülő lezárásKorlátozó intézkedés 2020. november 11.Horgász tevékenységek szüneteltetése!V. Sör és Csülök FesztiválIsmét az üdülőben állomásozott a Fair Play RoadshowA HelloPay kártyák érvényessége hamarosan lejár!Ünnepi állománygyűlés Szent István királyunk tiszteletéreGyermektábor 2020. V. turnus Gyermektábor 2020. IV. turnusGyermektábor 2020. III. turnus Gyermektábor 2020. II. turnusGyermektábor 2020. I. turnusBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátHelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Csomagajánlatok
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Letölthető dokumentumok
Adatlap 2020.
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Bemutatkozás

Kevés olyan emberrel találkozni a Balaton keleti részén, -de akár országos szinten is-, aki valamilyen formában ne hallott volna már a balatonakarattyai Honvéd Üdülőről hivatalos névén Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központról. Bemutatkozásunk éppen ezért ugyanolyan olvasmányos lehet azoknak, akik kellemes érzésekkel gondolnak vissza az itt eltöltött szabadidejükre, mint azoknak, akik eddig még csak gondoltban jutottak el addig, hogy egyszer ellátogassanak ide.


Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu