Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Húsvéti kavalkád minden korosztálynak
Bűvészshow, tojásfa készítés, locsolóbál, állatsimogató, népi játszóház, interaktív gyermekműsor – az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ húsvéti programján mindenki találhatott kikapcsolódási lehetőséget.
Évről évre egyre többen döntenek úgy, hogy a húsvéti ünnepeket a Honvéd Üdülőben töltik, ahol immár harmadik esztendeje várják izgalmas programokkal a kikapcsolódni vágyókat. Idén már közel háromszáz igényjogosult érkezett a Balatonakarattyára a hosszú hétvégére, ahol a négy nap alatt minden korosztály megtalálhatta a szórakozási lehetőséget. A gyermekeket és a családokat népi játszóház, állatsimogató, interaktív gyermekműsor, húsvéti mézeskalács készítés, bűvészshow, tojásfestés, családi vetélkedő és moziest várta, a felnőtteket pedig pezsgőfürdő, szauna, sókabin, borkóstoló és hajnalig tartó locsolóbál. A négy napos program keretében húsvét hétfőn délelőtt 10 órától ünnepi szentmisét mutatott be az üdülő imatermében Horváth Kornél hadnagy, a HM Katolikus Tábori Püspökség tábori lelkésze.

Fotó: Gajda Fanni, Goórné Majoros Gertrud, Körmendiné Auer Éva, Szalay Virginia, Vörös Eszter.

Aktuális hírek
Horgász tevékenységek szüneteltetése!V. Sör és Csülök FesztiválIsmét az üdülőben állomásozott a Fair Play RoadshowA HelloPay kártyák érvényessége hamarosan lejár!Ünnepi állománygyűlés Szent István királyunk tiszteletéreGyermektábor 2020. V. turnus Gyermektábor 2020. IV. turnusGyermektábor 2020. III. turnus Gyermektábor 2020. II. turnusGyermektábor 2020. I. turnusBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben HelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Kiállítás /A haza szolgálatában - szabadságunk védelmében/ Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Letölthető dokumentumok
Adatlap 2020.
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Bemutatkozás
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu