Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Ismét taroltak a főzőversenyeken
Immár hagyomány, hogy az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ (MH RKKK) állománya a környékbeli főzőversenyeken is jeleskedik. Nem volt ez másként május 1-jén sem: Balatonakarattyán első, Balatonkenesén pedig második helyezést értek el. Mindeközben pedig színes programokkal várták a családokat a Honvéd Üdülőben.
Családi majálist rendezett kedden az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ. A programok között volt májusfa állítás, póni lovaglás, kézműves foglalkozás, rendőrségi bemutató, a gyerekek kipróbálhattak népi játékokat, mászófalat, kalandpályát, de volt sumo, íjászat és lövészet is, valamint a kicsik körében töretlenül népszerű ugrálóvár. Az egész napos programon mindenki jól érezte magát, ám az üdülő állománya két másik helyszínen is öregbítette az alakulat hírnevét.
Az MH RKKK csapatai harmadik éve vesznek részt május elsején a központtal együttműködő települések főzőversenyein, ahol rendre a dobogóra is állhatnak. Idén Balatonakarattyán az alakulat színeiben Zubor Zoltán őrnagy, Sütő Lászlóné, Benedek Diána és Varga Erika különleges füstölt csülkös babgulyásukkal megnyerték a főzőversenyt. Balatonkenesén pedig gulyásfőző versenyt rendeztek, melyen a Honvédségi Dolgozók Szakszervezete (HODOSZ) 516-os Alapszervezetének csapata: Vaticsné Gáspár Zsuzsanna, Balla Judit, Nagyné Kiss Márta, Takács Edina, Acsádi Regina és Szabó Zoltánné az üdülő csülkös babgulyásával a 2. helyen végzett. Itt az alakulat a zsűriben is képviseltette magát, Lőrincz János őrnagy személyében.

Fotó: Gobányi István ftzls., Gajda Fanni ka.

Aktuális hírek
Lezárás meghosszabbítása 2021. március 31-ig Üdülő lezárásKorlátozó intézkedés 2020. november 11.Horgász tevékenységek szüneteltetése!V. Sör és Csülök FesztiválIsmét az üdülőben állomásozott a Fair Play RoadshowA HelloPay kártyák érvényessége hamarosan lejár!Ünnepi állománygyűlés Szent István királyunk tiszteletéreGyermektábor 2020. V. turnus Gyermektábor 2020. IV. turnusGyermektábor 2020. III. turnus Gyermektábor 2020. II. turnusGyermektábor 2020. I. turnusBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátHelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Csomagajánlatok
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Letölthető dokumentumok
Adatlap 2020.
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Bemutatkozás

Kevés olyan emberrel találkozni a Balaton keleti részén, -de akár országos szinten is-, aki valamilyen formában ne hallott volna már a balatonakarattyai Honvéd Üdülőről hivatalos névén Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központról. Bemutatkozásunk éppen ezért ugyanolyan olvasmányos lehet azoknak, akik kellemes érzésekkel gondolnak vissza az itt eltöltött szabadidejükre, mint azoknak, akik eddig még csak gondoltban jutottak el addig, hogy egyszer ellátogassanak ide.


Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu