Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Karácsonyi pihenőnapok Balatonakarattyán


Idei évben is rendkívül széles programokkal várta intézményünk a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket az ünnepek alatt. December 22-26 között többek között kutyaszánhúzás, látvány jégszobor faragás, kézműves foglalkozás, filmvetítés és zenés előadások kerültek megrendezésre.

 

Programjainkat 22-n délután kutyaszánozással kezdtük. Buda Bálint Nyárlőrincből érkezett hozzánk nyolc szánhúzó kutyájával, akik hó hiányában kutyakocsizással szórakoztatták vendégeinket. Az első nap estét díszítette Feke Pál Junior Prima és Artisjus-díjas színművész lírai akusztikus műsorával, zongorán közreműködött Sebestyén Áron jazz- zenész, zeneszerző.

Következő nap két vendéget köszönthettünk, Takács László és Varga Zoltán (Ice Line) jégszobor faragókat, akik 30 éve jégszobraikkal kápráztatják el mindazokat, akik élőben is szeretnék látni, hogy egy jégtömbből hogyan lesz „minden, amit a fantázia elbír”. Délutáni programunkban, családias hangulatban kézműves foglalkozáson vehettek részt kicsik és nagyok, angyalkát készítettünk. Az estét a Buborék együttes interaktív gyermek műsorával zárta, ahol vendégünk volt „Hógolyó és a Hóember”.

December 24. az ünnep teljes fényében zajlott, 9 órakor az üdülő imatermében Takács Tamás ezredes, katolikus tábori lelkészi kar vezető celebrálásában karácsonyi Szentmisén, majd karácsonyi díszkészítésen és a közös karácsonyfa feldíszítésében vehettek részt vendégeink. A hangulatot forró kakaózással fokoztuk, ünnepelve közösen a karácsony eljövetelét.

December 25-n este Hoffmann Richard és Csóka Anita operaénekesek „Pest megér egy estet” című zenés bohózat előadásában kuplé, sanzon és operett válogatásokat hallhattunk, zongorán kísért Bárkányi-Horváth Éva művésztanár.

Mind a gyermekek, mind a felnőttek számára kialakított programok között szerepelt még a Polar Express című film vetítése, Pin - pong verseny, majd a pihenőnapok végét a Nosztalgia Együttes a zenés-táncos estjével zárta.

 

 


Aktuális hírek
XXIX. Képzőművésztei alkotótáborÜnnepi állománygyűlés az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékéreA HelloPay feltöltőkártyák érvényessége szeptember 30-án lejár!ÁlláshirdetésVI. Sör és Csülök FesztiválÁlláshirdetésA haza védelme közös ügyünkÁlláshirdetésÜnnepi állománygyűlés államalapító I. István királyunk emlékéreÁlláshirdetésSzívügyünk a segítségnyújtás! - kupakgyűjtésSztárok a teraszon /08.11./ - Nagy Ervin színművészVI. turnus 2021. évi gyermektábor /08.01-08-08./Színház - Meseautó musical comedyÚjra megszólaltak a szirénák! /08.04./Sztárok a teraszon - Csőre Gábor színművész /08.02./V. turnus 2021. évi gyermektábor /07.25-08.01./Színházi est - A padlás /07.29./IV. turnus 2021. évi gyerektábor /07.18-25./Hacsek és Sajó: A whiskey mesterkurzus - foxtrott kabaré /07.21./Prevenciós road show 2021. július 21.ÁlláshirdetésIII. turnus 2021.évi gyermektábor /07.11-18./Stadion helyett a strandon..... - I. Amatőr Strandlabdarúgó KupaJó szelet! - Vitorlástábor I. turnusIdőszakos zárás! 07.12-15.II.turnus 2021. évi gyermektábor /07.04-11./Tipegő talpak a vasárnapi gyermek koncertenI.turnus 2021. évi gyermektábor /06.27-07.04./I. Amatőr Strandlabdarúgó Kupa - regisztrált a nyolc csapatVéradásÁramszünet!Beléptetéshez szükséges védettséget igazoló dokumentumokGeocaching az új kaland!Nyitással kapcsolatos tudnivalók (2021.05.28.)Tájékoztató az Üdülő nyitásrólMódosult a zárvatartás időpontjaBarátság a sporton keresztül - CISM Run DayNyári gyermektáborok információi Lezárás meghosszabbítása 2021. március 31-ig Üdülő lezárásKorlátozó intézkedés 2020. november 11.Horgász tevékenységek szüneteltetése!V. Sör és Csülök FesztiválIsmét az üdülőben állomásozott a Fair Play RoadshowA HelloPay kártyák érvényessége hamarosan lejár!Ünnepi állománygyűlés Szent István királyunk tiszteletéreGyermektábor 2020. V. turnus Gyermektábor 2020. IV. turnusGyermektábor 2020. III. turnus Gyermektábor 2020. II. turnusGyermektábor 2020. I. turnusBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátHelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Halloween 2021. november 5-6.
Csomagajánlatok
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Letölthető dokumentumok
Adatkezelési tájékoztató üdülő - MH RKKK.docx
2021. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap 2020.
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
Bemutatkozás

Kevés olyan emberrel találkozni a Balaton keleti részén, -de akár országos szinten is-, aki valamilyen formában ne hallott volna már a balatonakarattyai Honvéd Üdülőről hivatalos névén Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központról. Bemutatkozásunk éppen ezért ugyanolyan olvasmányos lehet azoknak, akik kellemes érzésekkel gondolnak vissza az itt eltöltött szabadidejükre, mint azoknak, akik eddig még csak gondoltban jutottak el addig, hogy egyszer ellátogassanak ide.


Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu