Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
CISM-fuss a békéért
CISM-fuss a békéért

2019. február 15-én közös futáson vett részt az MH RKKK állománya, mely a Nemzetközi Katonai Sporttanács (CISM) 1948. február 18-i megalakulásának emlékére megrendezett nemzetközi eseménysorozat része.

A „CISM”- Nemzetközi Katonai Sporttanács 1948. február 18-án alakult Belgium, Dánia, Franciaország, Luxemburg és Hollandia részvételével, azzal a céllal, hogy a katonák sportarénákban mérjék össze erejüket. Ma már a világ 136 országa tagja a CISM - nek, Magyarország 1991-ben csatlakozott a szervezethez. 2006 óta a CISM országok katonái, honvédségi dolgozói, katonai sportegyesületei ezen a napon közös futással ünneplik meg az évfordulót. A rendezvény célja a nemzetközi összefogás, az egészséges életmód népszerűsítése. 2019. február 15-én reggel kissé párás, nem túl hideg időre ébredhettünk a Balaton partján, a Honvéd Üdülőben. A 8 óra 30 perckor gyülekeztek a résztvevők az MH RKKK állományából, katona és honvédelmi alkalmazottak egyaránt. Az 55 fő rövid tájékoztató és csoportos bemelegítés után az üdülőben kijelölt pályán, a nagyrét és a Strandröplabda – pálya közötti betonos útszakaszon futotta le a 2,3 km a távot, csatlakozva a globális rendezvényhez. A futás végén 9 óra 20 perctől levezető közös nyújtáson vett részt az állomány.

 


Aktuális hírek
Lezárás meghosszabbítása 2021. március 31-ig Üdülő lezárásKorlátozó intézkedés 2020. november 11.Horgász tevékenységek szüneteltetése!V. Sör és Csülök FesztiválIsmét az üdülőben állomásozott a Fair Play RoadshowA HelloPay kártyák érvényessége hamarosan lejár!Ünnepi állománygyűlés Szent István királyunk tiszteletéreGyermektábor 2020. V. turnus Gyermektábor 2020. IV. turnusGyermektábor 2020. III. turnus Gyermektábor 2020. II. turnusGyermektábor 2020. I. turnusBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátHelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Csomagajánlatok
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Letölthető dokumentumok
Adatlap 2020.
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Bemutatkozás

Kevés olyan emberrel találkozni a Balaton keleti részén, -de akár országos szinten is-, aki valamilyen formában ne hallott volna már a balatonakarattyai Honvéd Üdülőről hivatalos névén Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központról. Bemutatkozásunk éppen ezért ugyanolyan olvasmányos lehet azoknak, akik kellemes érzésekkel gondolnak vissza az itt eltöltött szabadidejükre, mint azoknak, akik eddig még csak gondoltban jutottak el addig, hogy egyszer ellátogassanak ide.


Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu