Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Jó úton jár a Honvéd Üdülő!

Kétszeresen is különleges értékelő-feladatszabó értekezletet tartottak Balatonakarattyán, az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban (MH RKKK), március 26-án, kedden.

A rendezvényt egyrészt azért nevezhetjük különlegesnek, mert a központ fő feladatköre – az üdültetés és a rekreáció – merőben eltér a haderő többi alakulatáétól. Másrészt pedig azért, mert az értekezleten Mihócza Zoltán altábornagy, a Magyar Honvédség Parancsnokságának törzsfőnöke - a parancsnoki országjárás keretében - tájékoztatta az itt szolgálókat és dolgozókat a Honvédelmi Minisztérium, valamint a parancsnokság szerkezeti felépítéséről, a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Programról, illetve az általános érdeklődésre számot tartó aktualitásokról is. Az altábornagy a balatonakarattyai központ elmúlt hároméves működését értékelve kiemelte: Piros Ottó ezredes, parancsnok irányításával a Honvédüdülő „jó úton jár”. Hozzátette: igen régen történt már ilyen rövid idő alatt ilyen szintű fejlődés, mind a szolgáltatások, mind az infrastruktúra terén. Mihócza Zoltán altábornagy elmondta: az üdülő roppant fontos a hadsereg számára, példaértékű az itt folyó csapatmunka, a kilencven százalék feletti feltöltöttség pedig biztosítja a mindennapi feladatok magas színvonalú ellátását. Piros Ottó ezredes - általánosságban „jóra” értékelve a tavalyi esztendő munkáját - részletesen szólt az egyes részlegek munkájáról és a velük szemben támasztott elvárásokról. Mint mondta: kiemelt feladat többek között az üdülővendégek ellátásának maximális biztosítása, a felújítások folytatása, és a színvonalas rendezvények szervezése, lebonyolítása. Mindez 2019-ben is folytatódni fog, miközben hangsúly helyeződik a megfelelő szervezeti kohézióra, a csapatmunkára és a sikerességbe vetett hitre is. Mihócza Zoltán altábornagy tájékoztatójában elmondta: a Magyar Honvédség parancsnokának feltett szándéka, hogy a parancsnoki országjárás keretében eljussanak minden alakulathoz. A cél: mindenki ismerje meg a haderőben már bekövetkezett és a küszöbön álló változásokat. Mint mondta: a haza védelme minden állampolgár feladata és úgy érzi, ezzel kapcsolatban „megmozdult valami” az országban, sokan érdeklődnek a honvédelem iránt, ami már csak az önkéntes tartalékosok több mint 8000-es létszámán is pontosan lemérhető.


Aktuális hírek
Lezárás meghosszabbítása 2021. március 31-ig Üdülő lezárásKorlátozó intézkedés 2020. november 11.Horgász tevékenységek szüneteltetése!V. Sör és Csülök FesztiválIsmét az üdülőben állomásozott a Fair Play RoadshowA HelloPay kártyák érvényessége hamarosan lejár!Ünnepi állománygyűlés Szent István királyunk tiszteletéreGyermektábor 2020. V. turnus Gyermektábor 2020. IV. turnusGyermektábor 2020. III. turnus Gyermektábor 2020. II. turnusGyermektábor 2020. I. turnusBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátHelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Csomagajánlatok
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Letölthető dokumentumok
Adatlap 2020.
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Bemutatkozás

Kevés olyan emberrel találkozni a Balaton keleti részén, -de akár országos szinten is-, aki valamilyen formában ne hallott volna már a balatonakarattyai Honvéd Üdülőről hivatalos névén Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központról. Bemutatkozásunk éppen ezért ugyanolyan olvasmányos lehet azoknak, akik kellemes érzésekkel gondolnak vissza az itt eltöltött szabadidejükre, mint azoknak, akik eddig még csak gondoltban jutottak el addig, hogy egyszer ellátogassanak ide.


Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu