Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Petanque bajnokság

A Veszprémi Honvéd Sport Egyesület augusztus 31-én, ötödik alkalommal rendezte meg, petanque bajnokságát az üdülő területén. A változatos terep lehetőséget nyújtott különböző típusú pályák kialakítására ahol a regisztrált 30 csapat,- köztük a női- és a veterán válogatott több tagja is - összemérhette ügyességét. Mivel eszközök tekintetében nem igényel nagyobb anyagi beruházást ez a fajta tevékenység, igencsak közkedvelt már a fiatalok és az idősebb korosztály körében is. Bár fizikailag nem megterhelő sport, mégis komoly igénybevételt jelent mentálisan a folyamatos koncentráció, a pontosságra való törekvés, amit rendszeres edzéssel fejleszteni kell, az eredmények elérése érdekében - közölte Dreinyovszki János nyugállományú alezredes, a szakosztály vezetője. A több menetből álló hosszú mérkőzés végeredménye szerint, a Honvéd Üdülő Kupáit, a Veszprémi Honvéd SE csapatai nyerték el. Egyéniben a legeredményesebb női versenyző Perge Lola lett, míg az ifjúsági kategóriában Bereczki Marcell szerepelt a legjobban, ők az MH RKKK által felajánlott különdíjat vihették haza. Gratulálunk a versenyzőknek!Aktuális hírek
Horgász tevékenységek szüneteltetése!V. Sör és Csülök FesztiválIsmét az üdülőben állomásozott a Fair Play RoadshowA HelloPay kártyák érvényessége hamarosan lejár!Ünnepi állománygyűlés Szent István királyunk tiszteletéreGyermektábor 2020. V. turnus Gyermektábor 2020. IV. turnusGyermektábor 2020. III. turnus Gyermektábor 2020. II. turnusGyermektábor 2020. I. turnusBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben HelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Kiállítás /A haza szolgálatában - szabadságunk védelmében/ Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Letölthető dokumentumok
Adatlap 2020.
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Bemutatkozás
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu